Νεύρα, εντάσεις, κοκορομαχίες, πολλά φάουλ, ακόμη περισσότερα λάθη, κίτρινες, κόκκινες αλλά από μπάλα τίποτα. Η Λάρισα και ο Παναθηναϊκός κακοποίησαν το ποδόσφαιρο και κόλλησαν στο απόλυτο μηδέν (0-0) δίχως να βελτιώσουν τη δυσχερή θέση τους. Οι Βυσσινί δεν απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού παραμένοντας σε περιπέτειες, ενώ οι Πράσινοι έμειναν εννέα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά αποχαιρετούν τον τίτλο. Με το σφύριγμα της λήξης ο προπονητής του Τριφυλλιού Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ιδιαίτερα καυστικός αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον προκάτοχό του Αντρέα Στραματσόνι αλλά και για παίκτες.

«Δεν είχαμε ενέργεια. Ημασταν κουρασμένοι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, τι κούραση έχουν πάνω τους οι παίκτες. Ξέρω ότι προσπάθησαν τα παιδιά σήμερα (σ.σ. χθες) και παρότι δεν ήταν καλοί, τους δίνω συγχαρητήρια. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά και να υπάρχει ένα γκρουπ έτοιμο για να παίζει όποτε χρειάζεται. Τα παιδιά θα ήθελαν και από αλλού βοήθεια, αλλά κάποιοι δεν τους την έδωσαν. Κάποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Αυτό θα το αλλάξουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Πρασίνων, ο οποίος, συν τοις άλλοις λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έχασε τον Λουντ λόγω γαστρεντερίτιδας. Ετσι, ελλείψει άλλων λύσεων αναγκάστηκε να δώσει φανέλα βασικού στον μέχρι πρότινος παροπλισμένο Μαρινάκη, που έπαιξε αμυντικός χαφ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου παίχτηκε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία κατά την τρέχουσα σεζόν. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ακατάσχετη μάχη λαθών και φάουλ, ενώ κατόρθωσαν να μη δημιουργήσουν ούτε μισή αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ απείλησε με τον Ντέλετιτς (50′) και τον Ντοντό (53′) και ο Παναθηναϊκός με τον Μπεργκ (62′, 75′) και τον Λέτο (90′) έπειτα από ενέργειες του δραστήριου Π. Βλαχοδήμου. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (81′) του Ζέκα, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Αναστασόπουλο και απειλείται με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών!

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας (87′ Λαμπρόπουλος), Φάρκας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (83′ Ποτουρίδης), Φατιόν, Ντοντό, Καπός (75′ Γιοβάνοβιτς), Ναζλίδης, Ντέλετιτς.

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (84′ Μέστο), Εμποκού (65′ Λέτο), Μπουμάλ (58′ Π. Βλαχοδήμος), Μπεργκ.