ΣΑΒΒΑΤΟ

Τα φτερουγίσματα ΧΧΧ

(Fly away home)

Mega 11.10

13χρονο κοριτσάκι παίρνει υπό την προστασία του 13 ορφανές χήνες και τους μαθαίνει να πετάνε. Ορίστε μια πραγματικά υπέροχη παιδική ταινία: ρεαλιστική, τρυφερή, εξόχως κλιμακωτή. Με Άννα Πάκουιν και Τζεφ Ντάνιελς, παραγωγής 1996. (Διάρκεια: 90′)

Ένας σκίουρος σούπερ – ήρωας ΧΧ

(The nut job)

Star 13.30

Ο Σέρλι, ένας εγωιστής και απερίσκεπτος σκίουρος που έχει εξοριστεί από τα ζώα του πάρκου, διότι κατέστρεψε τα αποθέματα τροφής τους, αποφασίζει να κάνει… ριφιφί σε ένα μαγαζί ξηρών καρπών που λειτουργεί ως προκάλυμμα μιας ληστοσυμμορίας. Επιτέλους, ένα καρτούν για παιδιά στη μεσημεριανή ζώνη! (Διάρκεια: 90′)

Εταιρεία θαυμάτων Χ

ΕΡΤ3 14.30

Ένας άγγλος, με τη βοήθεια ενός ιερωμένου, στήνει κομπίνα: δηλαδή, μια δήθεν φιλανθρωπική οργάνωση με σκοπό να οικειοποιηθουν το πλούσιο σε μετάλλευμα βοσκοτόπι ενός θεοσεβούμενου βλαξ. Κορυφαίο Του Δημήτρη Ψαθά το πρωτότυπο, από τον Στέφανο Στρατηγό η μεταφορά. Με Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Γκέλυ Μαυροπούλου, παραγωγής 1962. (Διάρκεια: 78′)

Γκούνις: το κυνήγι της μεγάλης περιπέτειας ΧΧ

(Goonies)

Star 15.15

Μια παρέα πιτσιρικάδων αποφασίζουν να αναζητήσουν έναν μυθικό, χαμένο θησαυρό, ώστε να εμποδίσουν μια κατασκευαστική εταιρία να αγοράσει την περιοχή τους. Σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ, μια συναρπαστική περιπέτεια, παιδικών αποχρώσεων, με σεκανς σκηνοθετικής βιρτουοζιτέ απο τον Ρίτσαρντ Ντόνερ. Μεγάλη εμπορική επιτυχία στην εποχή της, ενώ το τραγουδάκι της Σίντι Λόπερ (“Good enough”) στοίχειωσε για τα καλά τα 80s. (Διάρκεια: 104′)

Δεν θέλω να γίνω εκατομμυριούχος Χ

(Mr. Deeds)

Mega 16.40

Ένα παιδί του λαού, ιδιοκτήτης πιτσαρίας, κληρονομεί μεγάλη περιουσία, γνωρίζει την υποκρισία της καλής κοινωνίας, και επιστρέφει ξανά στην κωμόπολη που αγάπησε. Πως γινεται, με το ίδιο στόρι ο Φρανκ Κάπρα να έκανε ένα αριστούργημα πριν από 70 χρόνια, και ο Άνταμ Σάντλερ μια λαϊκίστικη σαχλαμάρα; Κάτι με το ταλέντο θα έχει να κάνει, υποθέτω. Παραγωγής 2002, επίσης με Γουινόνα Ράιντερ. (Διάρκεια: 98′)

Το πολικό εξπρές Χ

(The polar express)

Star 21.00

Tην Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι δεν δέχεται την επίσκεψη ενός έλκηθρου  αλλά ενός… τεράστιου ατμοκίνητου τρένου με προορισμό το σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο. Χαριτωμένη ιδέα, αλλά αυτή η animation τεχνική του performance capture εδώ βγάζει κάτι φοβερά αποστειρωμένο και ψυχρό. Του 2004, δίχως τη φωνή του Τομ Χανκς όμως μιας και το κανάλι προβάλει την ντουμπλαρισμένη στα ελληνικά εκδοχή του. Γι αυτό και μόνο, ένα αστεράκι και πολύ του είναι,. (Διάρκεια: 88′)

Το αεροπλανάκι που μου χάρισε ο μπαμπάς μου ΧΧ

(L’avion)

ΕΡΤ2 21.00

Το αεροπλανάκι που έχει κάνει δώρο ο αεροπόρος πατέρας του μικρού Τσάρλι παίρνει ζωή όταν ο πρώτος σκοτώνεται σε ατύχημα. Μια τρυφερή παιδική ταινία συμπαραγωγής Γαλλίας – Γερμανίας που προβάλλεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Παραγωγής 2005, με Ιζαμπέλ Καρέ, Βενσάν Λιντόν. (Διάρκεια: 100′)

Καλύτερα δεν γίνεται ΧΧΧ

(As good as it gets)

Mega 22.50

‘Ενας ανυπόφορος άνθρωπος, ο οποίος αγνοεί την έννοια της ανθρώπινης επικοινωνίας, αναγκάζεται να συζήσει για λίγες μέρες με τον σκύλο του ομοφυλόφιλου γείτονά του και συγκινείται από το δράμα της αγαπημένης του σερβιτόρας, ίσως του μοναδικού ανθρώπου που συμπαθεί. “Με κάνεις να θέλω να γίνω καλύτερος” της λέει. Και εμείς λιώνουμε. Με Τζακ Νίκολσον (εντάξει, Θεός), Έλεν Χαντ (ξενέρωτη, αντιθέτως) και Γκρεγκ Κινίαρ (ο καλύτερος όλων). Παραγωγής 1997, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μπρουκς. (Διάρκεια: 110’)

Ένας μπαμπάς μα τι μπαμπάς Χ

(Jingle all the way)

Star 23.00

Παραμονή των Χριστουγέννων, ένας μπαμπάς αναζητά το παιχνίδι που του ζήτησε ο παραμελημένος γιός του. Εξαντλείται περίπου στο πρώτο τέταρτο, όσο κι αν προσπαθεί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Παραγωγής 1996. (Διάρκεια:98′)

Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων Χ

(Hpw the grinch stole Christmass)

Star 01.00

Ένας πράσινος καλικάντζαρος μεταμφιέζεται σε Άγιο Βασίλη αποφασισμένος να καταστρέψει την γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Ο Τζιμ Κάρεί επιδίδεται σε ρεσιτάλ γκριμάτσας και αποβολής αερίων. Παραγωγής 2000, σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ. (Διάρκεια: 100′)

ΚΥΡΙΑΚΗ

Χριστούγεννα στην πόλη των θαυμάτων Χ

(Christmas in wonderland)

Star 13.30

Δυο παιδιά μιας μάλλον φτωχής οικογένειας βρίσκουν μια τσάντα γεμάτη χρήματα – την τσάντα όμως αναζητά και μια ομάδα κακοποιών. Οικογενειακός αδιάφορος αχταρμάς, παραγωγής 2007, με Πάτρικ Σουέιζ, Μάθιου Νάιτ και Κάμερον Μπράιτ. (Διάρκεια: 91′)

Ρωξάνη ΧΧΧ

(Roxanne)

Mega 17.10

Συμπαθής και τετραπέρατος πυροσβέστης με μικρή ατέλεια: πολύ μεγάλη μύτη. Κρυφά ερωτευμένος με μια πολύ όμορφη φοιτήτρια της αστρονομίας, που δυστυχώς δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Κρις, έναν συνάδελφο του. Ο Στιβ Μάρτιν διασκευάζει εξαίσια τον Σιρανό Ντε Μπερζεράκ και ο Φρεντ Σκέπιζι σκηνοθετεί μια από τις καλύτερες αμερικάνικες κωμωδίες των 80s. Επίσης με Ντάριλ Χάνα, Σέλεϊ Ντιβάλ, Τζέι Πόλαντ και Ρικ Ρόσοβις – μεγάλη εμπορική επιτυχία και στη χώρα μας. Του 1987. (Διάρκεια: 101′)

Κορίτσια για φίλημα ΧΧ

Star 21.00

Η Ρένα, διευθύντρια ενός ελληνικού τουριστικού γραφείου στη Νέα Υόρκη, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την ανιψιά της. Στην Ύδρα είναι γυρισμένο αυτό το διασκεδαστικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη που πλέον βλέπει κανείς νοσταλγικά. Του 1965 με ένα τεράστιο καστ:  Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Βουτσάς, και άλλοι γνωστοί δίνουν το παρών. (Διάρκεια: 105′)

Όλοι λένε σ’αγαπώ ΧΧΧΧ

(Everyone says I love you)

ΕΡΤ3 23.00

Ένα μιούζικαλ αλλιώτικο από τ’ άλλα. Κατ’ αρχάς, οι πρωταγωνιστές δεν είναι και μάστορες του τραγουδιού. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία – αν είχε, όλοι εμείς που τραγουδάμε με τη καρδιά μας, θα έπρεπε να υποβληθούμε σε αφαίρεση φωνητικών χορδών. Αφήστε δε που ανάμεσα στους πρωταγωνιστές συναντάμε τους Έντουαρντ Νόρτον, Τζούλια Ρόμπερτς, Ντρου Μπάριμουρ, Νάταλι Πόρτμαν, Τιμ Ροθ Γκόντι Χόουν και… Γούντι Άλεν. Που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ένα υπέροχο μιούζικαλ διανθισμένο με στιγμές ανθολογίας (η σκηνή στο Σηκουάνα είναι απλά μαγική). Με μικρές, παράλληλες ερωτικές ιστορίες, εξόχως συνδεδεμένες, απ’ αυτές που δε χορταίνεις να βλέπεις στο σινεμά. Παραγωγής 1996. (Διάρκεια: 95′)

Κοίτα ποιος μιλάει τώρα Χ

(Look who’s talking now)

Mega 23.20

Το μωρό που μιλάει μεγάλωσε και τη θέση του παίρνουν… σκυλιά που σκέφτοναι ως ενηλικες, με τις φωνές των Ντάνι Ντε Βιτο και Ντάιαν Κίτον, παρέα με τους Τζον Τραβόλτα και Κίρστι Άλεϊ. Σιγά  το αστείο. Παραγωγής 1993, επίσης με Ολυμπία Δουκάκη και Τζορτζ Σίγκαλ. (Διάρκεια: 105′)

Poseidon XX

Star 23.30

Αναποδογυρίζει το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο και οι δύσμοιροι επιβάτες παλεύουν να σωθούν σε αυτό το εντυπωσιακό αλλά και κούφιο ρημέικ μιας παλαιότερης πετυχημένης περιπέτειας. Με Κερτ Ράσελ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους και Τζος Λούκας, του 2006. (Διάρκεια: 85′)

Καλά Χριστούγεννα ΧΧΧ

(Jeux noel)

EΡT1 00.30

Η ταινία αφηγείται την πραγματική ιστορία της συνάντησης των Γερμανικών, Γαλλικών και Βρετανικών στρατευμάτων κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στα γάλλο-ελβετικά σύνορα. Τότε που οι στρατιώτες άφησαν πίσω τις στολές τους και έκαναν ανακωχή για τη γιορτή των Χριστουγέννων…. Και μόνο που είναι αληθινή η ιστορία, ανατριχιάζεις. Και ο Κριστιάν Καρόν πιστεύει στον άνθρωπο, δίχως ίσως να παραβλέπει ένα – δυο αφηγηματικά κλισέ. Δε πειράζει, χαλάλι του. Παραγωγής 2005, με Γκιγιόμ Κανέ, Ντάιαν Κρούγκερ, Μπένο Φούρμαν και Ντάνιελ Μπρουλ. (Διάρκεια: 120′)

Διπλή δύναμη ΧΧ

(Double team)

Mega 01.50

Ο καλύτερος άνδρας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, που έχει αποσυρθεί και απολαμβάνει τη ζωή κοντά στην όμορφη γυναίκα του, επανέρχεται στην ενεργό δράση για να βοηθήσει στη σύλληψη ενός έλληνα, που τυγχάνει ο πιο επικίνδυνος τρομοκράτης στον κόσμο. Δηλαδή, ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ καταδιώκει τον Μίκι Ρουρκ σε μια εξωφρενική περιπέτεια σκηνοθετημένη από τον Τσούι Χαρκ με μεγάλη βιρτουοζιτέ. Επίσης, κατεδαφίσουν το Κολοσσαίο! Παραγωγής 1997. (Διάρκεια: 90′)

Dolphin tale XX

Star 03.15

Όταν ένα δελφίνι τραυματίζεται σε παγίδα ψαράδων και χάνει την ουρά του, ένας πιτσιρίκος προσπαθεί να κινητοποιήσει την κοινότητα για την κατασκευή ενός… τεχνητού μέλους. Ακούγεται νερόβραστο, βασίζεται όμως σε πραγματικά γεγονότα, και μάλιστα ο «πρωταγωνιστής» εδώ είναι το πραγματικό δελφίνι της ιστορίας. Με Μόργκαν Φρίμαν, Άσλεϊ Τζαντ και Κρις Κριστόφερσον, παραγωγής 2011. (Διάρκεια: 103′)

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο ψύλλος ΧΧΧ

ΕΡΤ1 16.00

«Ο Ψύλλος» είναι ο τίτλος μιας χειρόγραφης εφημεριδούλας που συντάσσει και εκδίδει ένας δωδεκάχρονος μαθητής, σ’ ένα απομονωμένο χωριό της ορεινής Ολυμπίας, ο Ηλίας Συλαΐδης – ταυτισμένος με την εφημερίδα του. Κανείς πια δεν τον φωνάζει με τ’ όνομά του, αλλά τον αποκαλούν “Ψύλλο”. Σημειώστε πως η υπέροχη ταινία του Δημήτρη Σπύρου , παραγωγής 1990, που διέγραψε μια αξιοθαύμαστη πορεία σε Διεθνή Φεστιβάλ, απευθύνεται στο παιδικό κοινό. (Διάρκεια: 97′)

Inception XXXX

Star 23.15

Eπιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη «τέχνη» του να αποσπά εξομολογήσεις μέσα από τα όνειρα των θυμάτων του, αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του. Μέσω μιας πολυσύνθετης αφήγησης, ο Κρίστοφερ Νόλαν ανεβάζει τον πύχη, σκηνοθετόντας ένα επικών διαστάσεων blockbuster που δε περνά τον θεατή για βλαμμένο – και κάτι παραπάνω απ’ αυτό. Με Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κεν Γουατανάμπε, Μαριόν Κοτιγιάρ και Μάικλ Κέιν, παραγωγής 2010. (Διάρκεια: 135′)

Το κεντρί ΧΧΧΧ

(The sting)

ΕΡΤ1 00.30

Στο Σικάγο του 1930, δυο μικροαπατεώνες στήνουν μεγαλειώδη χαρτοπαικτική κομπίνα. Το αμερικάνικο ψυχαγωγικό σινεμά στα καλύτερα του: τέλεια ανασύσταση εποχής, ιδανικό κωμικό timing, ένα αθάνατο μουσικό score και δυο εξαίσιες ερμηνείες από τους Πολ Νιούμαν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που για μια άλλη φορά, σμίγουν ιδανικά. Παραγωγής 1973, σκηνοθετημένο από τον ξεχασμένο σήμερα Τζορτζ Ρόι Χιλ, που σκάρωσε μερικές από τις πιο ιδιαίτερες αμερικάνικες ταινίες των 70s («Σφαγείο Νο.5», «Οι δυο ληστές»). (Διάρκεια: 110′)

ΤΡΙΤΗ

Οι αισθηματίες ΧΧΧ

ΕΡΤ2 22.00

Δυο επαγγελματίες δολοφόνοι, ένα αδίστακτο αφεντικό, και στη μέση ο – πάντα καταστροφικός – έρωτας. Από το πρώτο πλάνο, ο αξέχαστος Νίκος Τριανταφυλλίδης (στην καλύτερη κινηματογραφική του στιγμή) χτίζει ένα προσωπικό όσο και καθ’ όλα αναγνωρίσιμο σύμπαν στο οποίο συναντά κανείς το σινεμά του Νίκου Νικολαΐδη (μαζί με την λοξή του ματιά στους κώδικες του νουάρ), τον Νίκο Γούναρη (ο σιωπηλός παρατηρητής της δράσης) και τον Λευτέρη Μυτιληναίο (σε μια σεκάνς ανθολογίας). Του 2014 με Χάρη Φραγκούλη, Τάκη Μόσχο, Δημήτρη Λάλο και Ηλιάνα Μαυρομάτη. (Διάρκεια: 94′)

Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου νο.2 ΧΧΧ

(Harry Potter and the deathly hallows – part 2)

Star 23.30

Στο επικό φινάλε η μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού κλιμακώνεται, σε ένα σίκουελ με όμορφες αισθητικές αναφορές και ένα αγωνιώδες τελικό ημίωρο. Με λίγα λόγια, αυτό το τελευταίο φιλμ κλείνει τη σειρά μάλλον ικανοποιητικά. Του 2011, με Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κολτρέιν, Τομ Φέλτον, Ρέιφ Φάινς. (Διάρκεια: 127′)

Αμετανόητος εργένης ΧΧ

(The bachelor)

Star 02.15

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της διαθήκης ενός εκκεντρικού εκατομμυριούχου, ο  εγγονός του αποθανόντος, πληροφορείται ότι για να κληρονομήσει το ποσό των 120.000.000 δολαρίων πρέπει να παντρευτεί σε 24 ώρες! Από τις χαριτωμένες ρομαντικές κομεντί, βασισμένη μάλιστα σε μια ταινία του.. Μπάστερ Κίτον! Παραγωγής 1999, με Κρις Ο’ Ντόνελ και Ρενέ Ζελβέγκερ. (Διάρκεια: 93′)

ΤΕΤΑΡΤΗ

Τα Χριστούγεννα του Ντένις του τρομερού ΖΑΠ

(A Dennis the menace Christmas)

Star 21.00

Ο Ντένις ο τρομερός καταστρέφει τα Χριστούγεννα του γείτονα του, του κυρίου Γουίλσον, σε ένα φρικτό σίκουελ γυρισμένο βιαστικά για την αγορά του βίντεο. Παραγωγής 2007, με Μάξγουελ Πέρι Κότον και τον ταλαίπωρο Ρόμπερτ Βάγκνερ που πλέον με κάτι τέτοια τη βγάζει. (Διάρκεια: 79′)

Χιόνι πάνω στους κέδρους ΧΧ

(Snow falling on cedars)

ΕΡΤ2 22.00

Στις αρχές της δεκαετίας του 50, η αμερικανική κοινότητα ενός νησιού του Σαν Πιέδρο αναστατώνεται μετά τον φόνο ενός ψαρά. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και ανασύσταση εποχής, υπερφορτωμένο όμως το στόρι. Με Μαξ Φον Σϊντοφ, Ίθαν Χοκ και Σαμ Σέπαρντ, του Σκοτ Χικς, παραγωγής 1999. (Διάρκεια: 110′)

Ο αντι – ήρωας ΧΧ

(Son of no one)

Star 03.30

Ένας αστυνομικός επιστρέφει στη γειτονιά που μεγάλωσε όταν ένα παλιό μυστικό απειλεί να διαλύσει τη ζωή του. Σκηνοθετικά δεν έχει και κάτι στραβό αυτό το αμερικάνικο αστυνομικό δράμα παραγωγής 2011, αλλά σεναριακά, δεν υπάρχει τίποτα που να μην περιμένεις. Το καστ όμως είναι σπουδαίο καθώς σε δεύτερους ρόλους συναντάμε τους Αλ Πατσίνο, Ζιλιέτ Μπινός και Ρέι Λιότα. Πρωταγωνιστεί ο Τσάνινγκ Τέϊταμ. (Διάρκεια: 90′)

ΠΕΜΠΤΗ

The prestige XXXX

Star 22.45

Δυό ταχυδακτυλουργοί ανταγωνίζονται στο Λονδίνο στα τέλη του 19ου αιώνα. Συναρπαστικό ως θρίλερ αλλά και σταυροβελονιά αλληγορίας πάνω στην «ψευδαίσθηση» του σινεμά και την ανθρώπινη ματαιοδοξία. Του Κρίστοφεν Νόλαν με Χιου Τζάκμαν, Κρίστιαν Μπέιλ, Σκάρλετ Γιόχανσον και Μάικλ Κέιν. Του 2006. (Διάρκεια: 140′)

Ο δικηγόρος του Διαβόλου ΧΧΧ

(The Devil’s advocate)

Star 01.30

«Θα σου δώσω μερικές πληροφορίες “από μέσα” για τον Θεό. Του αρέσει να παρακολουθεί. Και είναι μεγάλος φαρσέρ». Ο μονόλογος του Αλ Πατσίνο στο φινάλε της απολαυστικής ταινίας του Τέιλορ Χάκφορντ, σατανικό κοκτέιλ ανθρώπινης επιθυμίας και διαβολικής πονηριάς, προδιαγράφει την πορεία του γένους μας με επίκεντρο όχι τόσο τη θρησκευτικής φύσεως διαμάχη όσο την εσωτερική μας πάλη με το σκοτάδι και το φως, την ενοχή και την παραδοχή. Ο Κιάνου Ριβς, δικηγόρος πολυεθνικής φίρμας, ανακαλύπτει – όχι και τόσο έντρομος – ότι ο εργοδότης του είναι ο ίδιος ο Διάολος και ο Χάκφορντ ανατέμνει το κοινωνικό γίγνεσθαι, τοποθετώντας το σε δύο παράλληλες ράγες: την ταξική και την ανθρωποκεντρική. Σαν να λέμε, γκολ από τα αποδυτήρια. Του 1997, επίσης με Σαρλιζ Θέρον. (Διάρκεια: 133′)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

O μπάτσος του mall ΧΧ

(Paul Blart: Mall cop)

Mega 21.00

Καλόκαρδος φύλακας, αντιμετωπίζει ομάδα νεαρών παρανόμων που καταλαμβάνει ένα εμπορικό κέντρο και κρατά τους πελάτες όμηρους. Αστεία και χαριτωμένα αφελής κωμωδιούλα παραγωγής 2009 με Κέβιν Τζέιμς και Κέιρ Ο’Ντόνελ. (Διάρκεια: 87′)

Η μάσκα ΧΧΧ

(The mask)

Star 23.30

Αγαθός και συνεσταλμένος υπαλληλάκος , ανακαλύπτει μαγική μάσκα που τον μεταμορφώνει σε έναν σούπερ άντρα, γεμάτο ενέργεια, στιλ και γοητεία. Βασικά, σε καρτούν του Τεξ Άιβερι – μια αναφορα που δυναμιτίζει αυτή την ανά στιγμές ξεκαρδιστική κωμωδία φαντασίας του 1994, με τον Τζιμ Κάρει και την Κάμερον Ντίαζ. (Διάρκεια: 91′)

Όχι άλλη χαζοαμερικάνικη ταινία Χ

(Not another teen movie)

Mega 01.00

Παρωδία των «κολλεγιακών» κωμωδιών στις οποίες επιδίδεται η χολιγουντιανή μηχανή – μόνο που ελάχιστα ξεπερνά τις ταινίες που υποτίθεται πως κοροϊδεύει. Παραγωγής 2002, με Τσάισερ Λι, Τζέιμι Πρέσλι και Κρις Έβανς. (Διάρκεια: 89′)