Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του αντι-Χάκετ για τον Ολυμπιακό, όπως παραδέχτηκε χθες ο προπονητής του Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος πάντως είναι δεδομένο ότι θα στηριχτεί στο νυν υλικό της ομάδας του για τα επόμενα δύο μεγάλα εντός έδρας παιχνίδια της Ευρωλίγκας με Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό.

Και αυτό διότι και σήμερα –που λέει ο λόγος –να αποκτηθεί ο παίκτης που προορίζεται να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Χάκετ, δεν προλαβαίνει ουσιαστικά να πάρει σοβαρό χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα κρίσιμα ματς.

«Εχουμε καταλήξει ουσιαστικά σε 4-5 παίκτες που μας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και τους παρακολουθούμε αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπάμπεργκ, καθώς νωρίτερα δεν υπήρξε χρόνος καν για να δούμε βίντεο» τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την άνετη νίκη της ομάδας του επί του Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ (90-63) στη μπασκετική Boxing Day της Α1. Προβάδισμα έχει ο Γουότερς, άλλοτε παίκτης του Κολοσσού και του Αρη.

«Με ικανοποιεί το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού οι παίκτες μου ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση» πρόσθεσε ο κόουτς των πρωταθλητών που είδε όλους τους παίκτες του να σκοράρουν (Λοτζέσκι 13, Αγραβάνης 11, Γκριν 10 οι πρώτοι σκόρερ), παίκτη του και πάλι να τραυματίζεται (ο Αγραβάνης στο δεξί ώμο) και αρκετό κέφι (με 22 ασίστ).

«Από την πλευρά μας θέλουμε να επιστρέψει γρήγορα η ομάδα σε μπασκετική σταθερότητα, όπως της αξίζει με βάση αυτά που προσφέρει εδώ και χρόνια η διοίκηση» αποφάνθηκε ο τεχνικός του Προμηθέα (Γκίκας και Μουρ από 15) Βαγγέλης Αγγέλου που επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΣΕΦ.