Αγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του βρέθηκε την Τετάρτη ένας 64χρονος στο κέντρο του Αλμυρού. Ως δράστης φέρεται ένας 36χρονος από το Ουζμπεκιστάν.

Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την δολοφονία, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα καθώς συνεχίζεται η έρευνα.Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος ήταν υπάλληλος στην επειχίρηση του θύματος και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε διαφορές με τον πρώην εργοδότη του. Οι Αρχές εντόπισαν γρήγορα τον δράστη, καθώς ένας οδηγός φορτηγού που κινείτο προς την Θεσσαλονίκη είδε έναν νεαρό δίπλα από ένα σταματημένο αυτοκίνητο. Του κίνησε τις υποψίες και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανήκε στον 64χρονο βιοτέχνη και το είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης μετά την δολοφονία, για την διαφυγή του.

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από το γιο του, που ανησύχησε επειδή ο πατέρας του δεν εμφανίσθηκε στο κατάστημα που διατηρεί με αξεσουάρ αυτοκινήτων, και έτσι πήγε στο σπίτι του πατέρα του να δει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 64χρονος μάλλον πυροβολήθηκε γιατί οι αστυνομικοί βρήκαν παντού μεγάλες ποσότητες αίματος, ακόμη και μέχρι την είσοδο του διαμερίσματος. Το θύμα λέγεται ότι είχε οικονομική άνεση και εθεωρείτο ευκατάστατος. Ήταν διαζευγμένος και ζούσε μόνος του στο κέντρο του Αλμυρού.