Τα καίρια χτυπήματα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η προσαρμογή πλέον του Πολ Πογκμπά, αλλά και η επιστροφή του Φιλ Τζόουνς στο κέντρο της άμυνας είναι τα βασικότερα στοιχεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι αήττητη στα έντεκα τελευταία ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει μάλιστα πέντε συνεχόμενες νίκες.

Ο Ιμπραΐμοβιτς σημειώνει γκολ καθοριστικά, όπως αυτό που έδωσε τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας ή τα δύο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Κι ακόμα, το δικό του γκολ ξεκαθάρισε την προχθεσινή νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Σάντερλαντ. Ο 35χρονος Σουηδός έχει επίσης εξαιρετική συνεργασία με τον Πογκμπά, ο οποίος έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του, έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ στα τελευταία επτά ματς, όλες με αποδέκτη τον Ιμπραΐμοβιτς.

Επίσης, καθοριστική είναι και η επιστροφή του Φιλ Τζόουνς σε ό,τι αφορά την αμυντική λειτουργία. Αλλωστε για τον Τζόουνς ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον είχε πει πως πρόκειται για έναν από τους πλέον σταθερούς παίκτες.

Στη Γιουνάιτεντ όμως ασχολούνται και με την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο βρετανικός και ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για τον 22χρονο σουηδό αμυντικό Βίκτορ Λίντελοφ, μια μεταγραφή που μπορεί να ξεπεράσει τα 45 εκατ. ευρώ.