Ο Μπράντλεϊ Γουίνγκινς, ένας από τους θρύλους της ποδηλασίας στη Βρετανία, και η Αννα Ιβάνοβιτς, νικήτρια του Ρολάν Γκαρός το 2008, ανακοίνωσαν χθες την αποχώρησή τους από τους αγώνες. Αντίθετα, ένας ποδοσφαιριστής, ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν, παρότι είχε αποσυρθεί ύστερα από σπουδαία καριέρα, ανακοίνωσε την επιστροφή του σε ηλικία 41 χρονών!

Ο Βερόν υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών με την Εστουντιάντες, στην οποία είναι και πρόεδρος! Ετσι κράτησε την υπόσχεσή του καθώς είχε δηλώσει πως θα επέστρεψε στα γήπεδα αν οι οπαδοί της ομάδας αγόραζαν το 65% των εισιτηρίων διαρκείας για το νέο γήπεδο. Θα λαμβάνει τον ελάχιστο μισθό, ο οποίος θα επιστρέφει στην ομάδα. Ο Βερόν είχε αγωνιστεί στην Μπόκα Τζούνιορς, στην Ιταλία (Σαμοντόρια, Πάρμα, Λάτσιο) και Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι).

Ο Μπράντλεϊ Γουίνγκινς συμμετείχε σε πέντε διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, κατακτώντας συνολικά οκτώ μετάλλια (πέντε χρυσά). Παράλληλα έχει στεφθεί εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ το 2012 ήταν νικητής στον Ποδηλατικό Γύρο Γαλλίας.

Η Αννα Ιβάνοβιτς έγινε το 2008 η πρώτη αθλήτρια της Σερβίας που κατέκτησε τρόπαιο σε τουρνουά Γκραν Σλαμ (Ρολάν Γκαρός). Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το τένις σε ηλικία 29 χρονών.