Η ατυχία χτύπησε τον Νίκο Καρέλη στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε τραυματίας (έπαθε τη ζημιά μόνος, ενόσω προσπαθούσε να κάνει ντρίμπλα κοντά στη γραμμή του πλαγίου) από το προχθεσινό ματς της Γκενκ με τη Γάνδη και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Ετσι, όπως ανακοίνωσε η Γκενκ, αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στους οκτώ μήνες.

Ο Καρέλης χάνει φυσικά το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από τις υποχρεώσεις της Εθνικής στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018. Ο 24χρονος επιθετικός είχε έως τώρα μια καταπληκτική χρονιά με την Γκενκ καθώς είχε σημειώσει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι σκοράρισε με πέναλτι και στο προχθεσινό ματς.

n Τα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούσαν σίγουρη τη μεταγραφή του σουηδού αμυντικού της Μπενφίκα, Βίκτορ Λίντελεφ, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το BBC όμως υποστήριξε χθες πως ο Ζοσέ Μουρίνιο άλλαξε γνώμη και δεν θα προχωρήσει αυτή την περίοδο στην απόκτησή του, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα.