Η απόφαση του Πάουλο Μπέντο να εκτίσει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς την τιμωρία του στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εμπεριέχει ρίσκο, έστω και αν ακολουθούν τρία παιχνίδια εκτός, που λογικά θα είναι πιο δύσκολα. Και αυτό διότι φέτος είναι με διαφορά ο παίκτης που αλλάζει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του.

Αντίθετα, η απόφαση του Ολυμπιακού να μην πωληθεί ο παίκτης στη Λέστερ δεν έχει το παραμικρό ρίσκο. Ο ταλαντούχος σέρβος διεθνής έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές μέχρι το καλοκαίρι του 2019, συνεπώς στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός επιμένει να διεκδικεί την τιμή πώλησης που έχει βάλει ως αρχικό στόχο και φτάνει μέχρι τα 15 εκατ. ευρώ!

Πολύ απλά γιατί δεν κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο, αλλά αντίθετα έχει την άνεση να περιμένει ακόμα καλύτερες προτάσεις από αυτές της Λέστερ ή της Ζενίτ και της Φενέρμπαχτσε παλαιότερα. «Αν φύγω, τότε αυτό θα είναι για κάποιο από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Λέστερ με ήθελε, αλλά η απόφαση ήταν να μη γίνει αποδεκτή η πρόταση. Δεν το μετανιώνω. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, έχω ένα καλό στάτους, με σέβονται και μου αρέσουν. Είναι τεράστια τιμή για μένα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος να αγωνίζεσαι. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ο αρχηγικός ρόλος μου με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι περισσότερο προσηλωμένος στην ομάδα. Εχω τον χαρακτήρα ώστε να το διαχειριστώ» τόνισε ο παίκτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ζουρνάλ» της πατρίδας του.