Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης δεσπόζει στο κυρίως πιάτο της –εξ αναβολής –1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Πάουλο Μπέντο επανέφερε –έπειτα από καιρό στο πρωτάθλημα –στην αποστολή τον Γερμανό Μάριν, ο οποίος κέρδισε τη θέση με το σπαθί του αλλάζοντας το πρόσωπο που είχε στις προπονήσεις, και μάλιστα τώρα μετά τις γιορτές. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μιλιβόγεβιτς και οι Ντα Κόστα και Ρομάο που προετοιμάζονται για το Κόπα Αφρικα. Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Ελευθερόπουλος επιστρέφει ως αντίπαλος και πάλι στο Καραϊσκάκης και πήρε μαζί και τους νεοαποκτηθέντες Μανιά και Σελίν.

Η ΑΕΚ χωρίς προβλήματα υποδέχεται τον αποδεκατισμένο Παναιτωλικό, από τον οποίο θα λείψουν οι Ουάρντα και Γουίλσον ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο ασθενής Τσοκάνης και οι τραυματίες Ροντρίγκες και Παπάζογλου. Με τους νεοαποκτηθέντες Πλατέλα και Κυριακίδη ταξίδεψε στην Κέρκυρα ο Ατρόμητος για το δύσκολο παιχνίδι με τους νησιώτες, ενώ η Λάρισα με όλα τα νέα αστέρια της (Θεοδωρόπουλος, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο και Μασαλέσα) θα υποδεχθεί σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι τη Βέροια.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15.00: Κέρκυρα – Ατρόμητος (Novasports 2)

17.15: ΑΕΚ – Παναιτωλικός (Novasports 2)

17.15: Λάρισα – Βέροια (Novasports 3)

19.30: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1).

Αύριο κλείνει η… πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια Πανιωνίου – Ιωαννίνων (15.00) και Πλατανιά Χανίων – Παναθηναϊκού (19.30).