Ποια κορυφή; Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε!

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μέχρι πριν από μερικά χρόνια πουλούσε ρολόγια, γυαλιά και DVD σε πεζοδρόμια της Αθήνας, δεν αγγίζει απλώς τις ευαίσθητες χορδές στις ψυχές των μπασκετόφιλων που παρακολουθούν με θαυμασμό την αλματώδη πρόοδό του στα γήπεδα του ΝΒΑ. Είναι το εσωτερικό όπλο του, το ισχυρό κίνητρο, η πηγή της θηριώδους δύναμής του. Το παραδέχτηκε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο πασίγνωστο αμερικανικό περιοδικό «Sports Ilustrated», το οποίο αφιερώνει το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου στον 22χρονο άσο αναπροσαρμόζοντας το «Greek Freak» σε «Greek Peak», που σημαίνει κορυφή. Λάθος! Μέγα λάθος. Να το θυμηθείτε ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε. Και αν δεν το πιστεύετε, ρωτήστε τον γιο του Σαμπόνις, που σε μια φάση είδε τον ουρανό σφοντύλι!

Ο Kill Bill έχει παίξει

και με μεγαλύτερη θλάση

Η μικρή θλάση στον αριστερό προσαγωγό του Βασίλη Σπανούλη πολύ δύσκολα θα κρατήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού εκτός δράσης στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα. Οσοι γνωρίζουν τον Kill Bill επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας ότι ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων ζει για αυτά τα ματς και δεν πτοείται ακούγοντας για ενδεχόμενη υποτροπή με πιθανότητες 20%. Ενας τόσο σπουδαίος παίκτης γνωρίζει απόλυτα το κορμί του και ξέρει να προστατεύεται. Σε τελική ανάλυση, η μόνη αναμέτρηση που κρίνει τον στόχο για τον Ολυμπιακό είναι ο νοκάουτ ημιτελικός Κυπέλλου πάλι με τους Πράσινους και πάλι στο ΣΕΦ δέκα ημέρες μετά το ευρωπαϊκό ντέρμπι.

SMS

Αν όντως δεν προχώρησε η περίπτωση Ντόνι ΜακΓκραθ στην ΑΕΚ, χάνεται και… το κορμί πατριώτες! Πρόκειται για τη σύζυγό του, τη Δομινικανή Αρλένις Σόσα, πρόσωπο της Lancome και μοντέλο της Victoria’s Secret.