Η πίεση για το αποτέλεσμα δεν συρρίκνωσε την ποιότητα στο AEL FC Arena, όπου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ (0-1 ο Κάλβο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου) και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντόντο (στο 59′), υπέταξαν (2-1) τη Βέροια χάρη στο ωραίο γκολ του πρωτοεμφανιζόμενου Πάμπλο Γκαγιέχο (54′) και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θωμά Ναζλίδη (82′). Ετσι, η Λάρισα πήρε σημαντική τονωτική ένεση σκαρφαλώνοντας στους 13 βαθμούς και η Βέροια έμεινε στους οκτώ.

«Κανένας δεν χαμογελούσε. Αυτό σημαίνει πόση ένταση είχε αυτό το παιχνίδι. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μπαίνει και πάλι στον δρόμο της. Σήμερα κερδίσαμε ποδοσφαιριστές και βαθμούς. Και αυτούς που ήρθαν και κάποιους από τους παλιούς που σήμερα έδειξαν την αξία τους» περιέγραψε με παραστατικό τρόπο την ψυχική κατάσταση της ομάδας του ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δεν έκρυψε τα παράπονά του για τη διαιτησία: «Με τη διακοπή βγήκαμε εκτός ρυθμού. Μας ενόχλησε ο τρόπος διαιτησίας, αλλά κερδίσαμε και τον ρέφερι. Δεν ήταν κακός, αλλά με τις αποφάσεις του μας εκνεύριζε συχνά».

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Από δύο λάθη, δύο ολιγωρίες της άμυνάς μας δεχθήκαμε τα γκολ. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συνεχίζουμε» υποστήριξε απογοητευμένος ο τεχνικός της Βέροιας Θωμάς Γράφας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής Ανανίας Φωτιάδης αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα επί 16 λεπτά εξαιτίας του πυκνού καπνού που σκέπασε το γήπεδο από τα καπνογόνα οπαδών της ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας (46′ Γκαγιέχο), Μονιάκης, Φατιόν, Μασαλεσά, Ντοντό, Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς (46′ Κουτσιανικούλης), Ναζλίδης (88′ Τικό).

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (80′ Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Αρσε, Σαρπόνγκ (63′ Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος.