Στρατηγείο της Πόλας Ρούπα ήταν το διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

Η 25χρονη συνεργός της φαίνεται ότι ήταν πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης και είχε πρόσβαση στο επιτελείο. Από το υλικό που βρέθηκε στο διαμέρισμα, όπως πλήθος σημειώσεων, λάπτοπ και τηλεκάρτες, προσπαθούν οι Αρχές να αντλήσουν στοιχεία για σταθμούς και εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας.

Οργανωμένη και προσεκτική, η Πόλα Ρούπα φαίνεται ότι είχε καταγράψει σχολαστικά και με ακρίβεια σκέψεις και σχέδια για την επόμενη μέρα της τρομοκρατικής δράσης. Οι Αρχές προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν σημειώματα, χάρτες που κατά πάσα πιθανότητα ακτινογραφούν μελλοντικούς στόχους επιθέσεων σε πρόσωπα και κτίρια.

Σημαντικό σκέλος είναι και τα κλειδιά που βρέθηκαν, τα οποία πιθανόν να «ξεκλειδώσουν» γιάφκες και άλλους χώρους – ορμητήρια.

Στον Αλιμο. Με προσοχή οι Αρχές εξετάζουν και τον χώρο του γκαράζ στον Αλιμο για βιολογικό υλικό και αποτυπώματα. Οπως όλα δείχνουν, τα μέλη της οργάνωσης επρόκειτο να «μετακομίσουν» και να μεταφέρουν τις βαλίτσες με τις εκρηκτικές ύλες και τα δυο αυτοκίνητα σε άλλο χώρο.