Γεμάτο Ελλάδα είναι το νέο βίντεο της Apple για την προώθηση του κινητού τηλεφώνου iPhone 7 Plus.

Αντικείμενο του διαφημιστικού είναι η κάμερα της νέας συσκευής, που κάνει μοναδικά «πορτρέτα». Μάλιστα για να την αναδείξει καλύτερα η Apple επέλεξε το διαφημιστικό να γυριστεί στη χώρα μας.

Στη διαφήμιση, με τον τίτλο «Take Mine», μια νεαρή κοπέλα φτάνει σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Οι δυο τους κάθονται στο καφενείο, όπου η εγγονή χρησιμοποιεί το κινητό της τηλέφωνο για να φωτογραφίσει τη γιαγιά, κάνοντας χρήση του εφέ για βάθος πεδίου.

Η γιαγιά βλέπει τη φωτογραφία και ενθουσιάζεται. Οι κάτοικοι του χωριού που είναι στο καφενείο, το προσέχουν και μια γυναίκα ζητά να φωτογραφιστεί και αυτή. Κάπως έτσι, η νεαρή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό. Τα παιδιά, οι γειτόνισσες, ο ιερέας, ένας ψαράς και ο βοσκός, σχεδόν όλο το χωριό αρχίζει να ποζάρει.

Το βίντεο έχει διάρκεια ενός λεπτού, που όμως είναι αρκετό για να γεμίσει ο θεατής με εικόνες από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο βίντεο παρουσιάζονται ελληνικά τοπία, διάσημα και δημοφιλή μέρη και νησιά, αλλά και άνθρωποι της καθημερινότητας, φιλόξενοι, καλόκαρδοι, απλοί και γελαστοί.

Η διαφήμιση κλείνει με τη φράση: «Λειτουργία Πορτραίτου στο iPhone 7 Plus, πρακτικά μαγικό».

Ολόκληρη η διαφήμιση εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=r8mR33cp_Fk