Με έναν βαθμό στους τελευταίους τρεις αγώνες, το ματς με τον Λεβαδειακό είχε για τον Ατρόμητο, στην πόρτα των αποδυτηρίων του, μια ταμπέλα που έγραφε: «Πρέπει». Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη χρειαζόταν τη νίκη για να μην την πάρει η κατηφόρα και όπως φαίνεται ο Λεβαδειακός ήταν ο πιο κατάλληλος αντίπαλος.

Η παράδοση ήταν καλύτερος συμπαραστάτης ακόμη και από τους οπαδούς του Ατρομήτου, που επέστρεψαν στις θέσεις τους μετά τις 29 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Με εκπληκτικό γκολ του Τόνσο στο 25′, που ολοκλήρωσε το ματς με δεύτερο γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε η τέταρτη σερί νίκη επί του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, που έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να πιάσει την ΑΕΚ στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85′ Κοντοές), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπάχα, Κυριακίδης, Λημνιός (59′ Μπρίτο), Τόνσο, Πλατέλλας (72′ Βασιλείου), Λε Ταλέκ.

Λεβαδειακός: Ναμάσο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (81′ Βασιλείου), Παππάς (69′ Καψάσκης), Καραμπουέ, Γιακουμάκης (84′ Σένκα), Μάντζιος.