Μετά τη σπουδαία επικράτηση (1-0) επί του Παναθηναϊκού ο Πλατανιάς υπέταξε (3-2) και την ΑΕΛ σκαρφαλώνοντας ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, όπου πλέον μετράει πέντε νίκες σε 14 αγωνιστικές. Σε ένα γήπεδο-παγοδρόμιο το σκορ άνοιξε ο Χουάν Μουνάφο στο 45′ για να ακολουθήσει το 2-0 από τον Βιτάλι Πριντέτα (54′). Πέντε λεπτά αργότερα (59′), ο Θωμάς Ναζλίδης μείωσε με χτύπημα πέναλτι, αλλά ο Γιώργος Μανούσος κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη του Πλατανιά στο 76′ για να έλθει ο Ναζλίδης να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Η λογική λέει ότι σε τέτοια γήπεδα καλό είναι να μη γίνονται ματς. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και υπό αυτές τις συνθήκες» τόνισε ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης υποστήριξε: «Το πρώτο γκολ άλλαξε πολλά πράγματα, γιατί ήταν στη λήξη του πρώτου μέρους. Τα παιδιά δεν το άφησαν, το κυνήγησαν, αλλά ο Πλατανιάς έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70′ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (83′ Ντίνας), Μανούσος (89′ Γουνδουλάκης), Σίγκνεβιτς

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Φατιόν, Τίκο (74′ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46′ Ικάουνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέχο, Κάπος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (86′ Αναστασόπουλος).