Και μετά τον Μοράις, ποιος; Μάλλον αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται πλέον στα ενδότερα της ΑΕΚ, καθόσον ήδη συζητείται ευρύτατα πως η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης (νέου) προπονητή.

Η ήττα (3-2) από τον Αστέρα στην παγωμένη Τρίπολη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αμφισβήτησης για τον άλλοτε συνεργάτη του Μουρίνιο. Ενα παράσημο του τεχνικού, αλλά προφανώς το μόνο. Η ΑΕΚ βαδίζει από γκέλα σε γκέλα στο πρωτάθλημα, αδυνατεί να νικήσει στο ΟΑΚΑ και εκτός έδρας χάνει το όποιο προβάδισμα στο σκορ. Από τον Δέλλα στον Πογέτ, μετά στον Μανωλά, έπειτα στον Κετσπάγια, τώρα στον Μοράις και εν αναμονή της συνέχειας. «Καταλαβαίνω τον κόσμο, θέλω να φέρω σταθερότητα στην ομάδα» είπε μετά την αποτυχία με τον  Αστέρα ο Μοράις. Χθες δεν είχε διάθεση για κουβέντες με τους ποδοσφαιριστές του, το ηθικό του άγγιζε το ναδίρ, ασορτί με το θερμόμετρο ήταν, οπότε άπαντες ψάχνονται. Ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα Κυπέλλου για τη φάση των 16 στη Λιβαδειά αποκλείστηκαν οι Μπάρκας, Βράνιες, Γιόχανσον, Βίλα και Μάνταλος. Αντίθετα, συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Μεληκιώτης και δεν αποκλείεται να δούμε αγωνιζόμενο το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Βαριά ατμόσφαιρα, τον λόγο έχουν οι διοικητικοί που από τη μια δεν θέλουν να αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα και από την άλλη διαπιστώνουν αδυναμία σε διαχείριση υλικού και (κυρίως) στη συγκομιδή βαθμών.

Για την ιστορία, η ΑΕΚ στην Τρίπολη προηγήθηκε με τον Πέκχαρτ (36′) για να απαντήσει με δύο γκολ ο Αστέρας στο 50′ με τον Στανισάβλιεβιτς και στο 66′ με τον Ιγκορ. Το 2-2 ήρθε στο 68′ ξανά με σκόρερ τον Πέκχαρτ και το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 80′ από τον Τσουκαλά. Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Βράνιες (71′) στο ντεμπούτο του.