«Θέλει ψυχή για να γυρίσεις από το 0-2 και κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που δεν θέλει και πολύ για να σε διασύρει. Γι’ αυτό άλλωστε πέρασαν άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου όταν βρεθήκαμε πίσω με 2-0. Ομως δεν τα παρατήσαμε και αξίζει μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου».

Ο αρχιτέκτονας της νέας μεγάλης επιτυχίας (μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού) του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος είχε κάθε λόγο να είναι πανευτυχής. Αυτή τη φορά η ομάδα του επέστρεψε από το 0-2 και υποχρέωσε τον πρωταθλητή Ελλάδας σε ισοπαλία (2-2). Ο Πλατανιάς είναι η μόνη ομάδα που έχει μείνει τρία χρόνια αήττητη στην έδρα της από τον Ολυμπιακό, ενώ έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα μετά τα Γιάννινα (του 2009) που επιστρέφει από 0-2 κόντρα στους Πειραιώτες. Λεπτομέρεια: κόουτς των Ιωαννίνων το 2009 ήταν ο Γιώργος Παράσχος που έχει νικήσει τον Ολυμπιακό ακόμα και με ομάδα Β’ Εθνικής (Αναγέννηση Καρδίτσας το 1994), ενώ εκτός από τρεις νίκες έχει αποσπάσει με ομάδες του 10 ισοπαλίες από τους Ερυθρολεύκους αποτελώντας τον κακό τους δαίμονα!

Τα γρήγορα γκολ του Ιντέγε (4′ και 13′) δεν στάθηκαν αρκετά και οι Κρητικοί ισοφάρισαν με Γιακουμάκη (36′) και Μανούσο (πεν. στο 40′).

Πλατανιάς Χανίων: Σωτηρίου, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Στάθης, Μενδρινός (74′ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68′ Γιορέντε), Μανούσος (86′ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (80′ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Μανθάτης (71′ Καρντόσο), Μάριν (61′ Ανδρούτσος), Ιντέγε.