Οπως οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά η αγάπη μένει, έτσι και οι παίκτες και οι προπονητές φεύγουνε αλλά ο Πανιώνιος μένει. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πούλησε τον αποτελεσματικό επιθετικό της, Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως δεν αντιμετώπισε πρόβλημα να σκοράρει, δις μάλιστα, στο Περιστέρι και να πετύχει μια σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου.

Με το 2-1 η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σημείωσε την 4η νίκη της στα τελευταία πέντε ματς, παρέμεινε αήττητη για 8η αγωνιστική και ταυτόχρονα –μαζί με την Ξάνθη –στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς απόσταση από τον Παναθηναϊκό και έξι από την ΑΕΚ. Οι Πάνθηρες του σέρβου προπονητή δεν πήραν απλά τη νίκη, δεν «έκλεψαν» τους τρεις βαθμούς, ούτε πέτυχαν τον στόχο τους σημειώνοντας με «επαγγελματικό» τρόπο τη νίκη. Κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου με τους Σιώπη, Κόρμπο και τον Μασούντ να μοιράζει το παιχνίδι, ενώ είχαν σε εκπληκτικά κέφια τον Μπεντ που σκοράρισε, δημιούργησε φάσεις και ήταν εκ των κορυφαίων των νικητών.

«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να κάνει το παιχνίδι του μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Ημασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος» παραδέχτηκε ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Κορακάκης, αφού οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και σημείωσαν μόνο ένα γκολ, με απευθείας φάουλ του Μπεν στο 24′. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε με πέναλτι του Ούμπιδες στις αρχές του β’ μέρους (48′), αλλά ο Πανιώνιος ήταν τόσο καλύτερος που αντέδρασε. Στο 59′ έκανε το 2-1 με αντεπίθεση που τελείωσε ο Σαββίδης και δημιούργησε ξανά φάσεις για να σημειώσει κι άλλα γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές (46′ Λημνιός), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Μπάχα (71′ Κεϊτά), Κυριακίδης, Βασιλείου (46′ Ούμπιδες), Τόνσο, Πλατέλλας, Λε Ταλέκ.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (58′ Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (90′ Γιοτά), Ενγκόγκ (33′ Μασούρας).