Μπορεί γκολ να μην μπήκαν στο παιχνίδι, αλλά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Λάρισας – Πλατανιά Χανίων (0-0) είχαμε βροχή καταγγελιών. «Είμαι υποχρεωμένος να το πω εδώ. Είναι κρίμα για τη Λάρισα, την ιστορική αυτή ομάδα που κέρδισε πρωταθλήματα και Κύπελλα, να έρχεται ο κ. Κούγιας στο 20λεπτο και να βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις τον κ. Γκουτσίδη αρχικά και μετά όταν γύρισα και τον είδα και μένα. Δηλαδή δεν μπορώ να το διανοηθώ ένας πρόεδρος να έχει αυτήν τη συμπεριφορά. Ευχαριστώ πολύ» ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πλατανιά Γιώργου Παράσχου που κατήγγειλε φραστική επίθεση από τον Αλέξη Κούγια προς τον ίδιο και τον συνεργάτη του.

«Είστε ομάδα του συστήματος. Εχω πρόβλημα με τον Πλατανιά γιατι είναι μια ομάδα που ανέβηκε από το πουθενά με την ιστορία της παράγκας!» του απάντησε ο πρόεδρος της Λάρισας, που ήταν στην αίθουσα Τύπου, με τον Γιώργο Παράσχο να έχει την τελευταία λέξη: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που λες». Αγωνιστικά το 0-0 αποτελεί μαγική εικόνα καθώς οι δύο ομάδες είχαν συνολικά 19 τελικές προσπάθειες και τρία δοκάρια! Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αλλά σε ένα δίλεπτο ο τερματοφύλακας Κοκκαλάς (28′) και το οριζόντιο δοκάρι του (30′) σταμάτησαν το σουτ του Ντέλετιτς και τον «κεραυνό» του Ρέντζα αντίστοιχα. Οι Χανιώτες από την πλευρά τους άγγιξαν το γκολ στο 38′, όταν το πλασέ του Πριντέτα εξ επαφής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Ο ίδιος παίκτης είχε ένα ακόμα οριζόντιο δοκάρι στο 86′, όταν πρόλαβε με κεφαλιά την έξοδο του τερματοφύλακα των Βυσσινί, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, στο σουτ που έγινε, η μπάλα σταμάτησε (πριν καταλήξει στα δίχτυα) στο στομάχι του Μπανανά, με τον παίκτη του Πλατανιά άθελά του να παίζει τον ρόλο του αμυντικού!

ΑΕ Λάρισας: Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας (56′ Γκαγιέχο), Φάρκας, Ρέντζας, Τίκο, Φατιόν (46′ Μασαλέσα), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Βαρέλα (69′ Τσακοπίνο), Ντέλετιτς.

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46′ Αποστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82′ Μενδρινός), Μανούσος, Γιακουμάκης (74′ Σίγκνεβιτς).