Με χρυσή αλλαγή (στο 66′) τον Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο οποίος άλλαξε τον ρουν της αναμέτρησης πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 73′, ο Λεβαδειακός ανέτρεψε το 0-1 (Λε Ταλέκ στο 10′) του Ατρομήτου και, αφού έχασε ευκαιρίες για να κλέψει τη νίκη, αρκέστηκε στην κατάκτηση ενός βαθμού συνεχίζοντας να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

«Αυτή την εποχή η ομάδα μας περνάει ένα κακό διάστημα, ενώ είμαστε και πολύ κουρασμένοι από τους συνεχείς αγώνες. Δώσαμε δύο παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες, δεν είναι εύκολο αυτό. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους κόντρα στον Ατρόμητο, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους. Κρατάμε τον ένα βαθμό που καταφέραμε τελικά να πάρουμε και συνεχίζουμε», υπογράμμισε ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιάννης Χριστόπουλος, ενώ ο ομόλογός του στον πάγκο του Ατρομήτου Γιώργος Κορακάκης σχολίασε: «Πληρώσαμε μια κακή στιγμή και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ο αντίπαλος ισοφάρισε από μια στατική φάση παρότι έχουμε δουλέψει σε αυτόν τον τομέα. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, αλλά τελικά δεχθήκαμε την ισοφάριση».

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Καψάσκης (Μαχαίρας 66′), Μάντζιος, Λάτσι (Γιουσούφ 66′), Γιακουμάκης, Καλτσάς, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος (Καραχάλιος 83′).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπαγκά, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Πλατέλλας (Τόνσο 67′), Κιβρακίδης, Κυριακίδης (Μπρίτο 80′), Λημνιός (Βασιλείου 88′), Κατράνης.