Στο μπλόκο της Νίκαιας θα συμμετάσχουν και οι αγρότες της Λάρισας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με βάση τις αποφάσεις που πήραν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι αγροτικοί σύλλογοι και οι επιτροπές αγώνα, σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους από τις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

Πριν ενωθούν με το κεντρικό μπλόκο για τον αποκλεισμό της εθνικής οδού, οι αγρότες της Λάρισας οργανώνουν σήμερα τοπικό μπλόκο στη διασταύρωση Αργυροπουλίου (Μελούνα).

Την ίδια στιγμή, όπως είναι γνωστό, σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις βρίσκονται αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας και του Ηρακλείου Κρήτης.

Στην Αιγιαλεία, ο τοπικός αγροτικός σύλλογος είχε προγραμματίσει για σήμερα το πρωί συγκέντρωση των μελών του στην Παιναιγιάλεια Ενωση Συνεταιρισμών, τα οποία στη συνέχεια αναμένεται να μεταβούν στη νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, όπου θα αποφασιστεί το αν θα γίνει αποκλεισμός του δρόμου.

Στην Ηλεία, η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στη θέση Λατίφι Αμαλιάδας, που βρίσκεται στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Στην Αιτωλοακαρνανία, από την παναιτωλοακαρνανική συντονιστική επιτροπή αγώνα αγροτών Μπλόκο Κεφαλόβρυσου έχει αποφασιστεί η παράταξη γεωργικών μηχανημάτων να αρχίσει στις τοπικές κοινότητες Κατοχή και Ευηνοχώρι, που βρίσκονται κοντά στο Μεσολόγγι.

Τέλος, ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων Ηρακλείου έχει καλέσει τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής να βγουν με τα τρακτέρ σε μπλόκο στον κόμβο των Πραιτωρίων.