Αποτελεί το πιο καυτό όνομα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή και το γνωρίζουν τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του. Το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ακούστηκε ως υποψήφιος μεταγραφής για (έξι σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN) ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στις τάξεις των πρωταθλητών, οι οποίοι δεν καίγονται να παραχωρήσουν έναν από τους μπαλαντέρ της ομάδας τους από τώρα.

Το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2019, τους επιτρέπει να ζυγίζουν με ψυχραιμία όλες τις καταστάσεις και να μη βιάζονται να αποφασίσουν. Η λογική μάλιστα λέει ότι δύσκολα θα φύγει ο παίκτης αυτή την περίοδο (ο Ιανουάριος τελειώνει σε μια εβδομάδα), καθώς οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να ενδώσουν σε πρόταση κάτω από 14 – 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διότι πολύ απλά ξέρουν την αξία του «Μίλι», ο οποίος δεν έχει καθιερωθεί μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική Σερβίας, όπου επίσης κλέβει την παράσταση.

Ο ίδιος πάντως, που πρόσφατα θύμισε ότι περνάει πολύ καλά στον Πειραιά, έστειλε (προφητικά;) το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού αμέσως μετά τον αγώνα με την Ξάνθη. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο άσος των πρωταθλητών ανέβασε φωτογραφία όπου πανηγυρίζει με τον Μανθάτη το γκολ του τελευταίου, μάλιστα στη φωτό φαίνεται και ο Ρέτσος.

«Μην ανησυχείτε για το μέλλον, είναι τεράστιο» έγραψε χαρακτηριστικά αποθεώνοντας τους πιτσιρικάδες που καθιερώνει ο Μπέντο.