Τα προβλήματα είναι πολλά, σχεδόν αξεπέραστα για τον Ηρακλή. Και οι τελευταίοι που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Παρ’ όλα αυτά, είναι εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν με όλες τις δυνάμεις τους να κρατήσουν όρθιο έναν σύλλογο που ψυχορραγεί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, ακόμη κι όταν δεν τα καταφέρνουν, κερδίζουν το χειροκρότημα. Κάτι ανάλογο συνέβη απέναντι και στη Βέροια προχθές. Οι ποδοσφαιριστές του Γηραιού πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 51′ με γκολ του Στάμου έπειτα από φάση διαρκείας εντός περιοχής και αφού προηγουμένως απομάκρυνε την μπάλα στη γραμμή ο Κάλι, αλλά αμέσως δέχθηκαν την απάντηση. Στο 59′ ο Λινάρδος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Ρούσσου και με συρτό σουτ ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

«Εχουμε έναν ολόκληρο γύρο, από εμάς εξαρτάται» δήλωσε αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης, ο οποίος συμπλήρωσε σχετικά με τις μεταγραφές: «Πρέπει να αναλάβω και τις ευθύνες της διοίκησης; Για αυτή την εμφάνιση παίρνω εγώ την ευθύνη, όπως πρέπει να κάνει και ο κάθε δημοσιογράφος που λαϊκίζει». Από την πλευρά του, ο κόουτς της Βέροιας Θωμάς Γράφας δήλωσε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και συμπλήρωσε ότι «ο Ηρακλής αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή του».

Ηρακλής: Χουάντερσον, Ρούσσος (72′ Καραγκούνης), Τζανετόπουλος, Στάμου, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Δώνης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (81′ Λουκίνας), Πασάς (67′ Ηλιάδης), Περόνε.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τόμας (72′ Κάλβο), Λινάρδος, Μπελάιντ (46′ Αρτσε), Σαρπόνγκ (86′ Μελίσσης), Καπετάνος.