Αν και αναμένεται Σισοκό και Ανσαριφάρντ να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού απόψε (19.30 – Cosmote Sport 1) στο Κλεάνθης Βικελίδης στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη, το στοίχημα που έχει στο μυαλό του ο Μπέντο είναι άλλο.

Πιστός στο δόγμα του για την προώθηση των νέων παιδιών, είναι βέβαιο ότι θα επιχειρήσει να βάλει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα (βασικός ή ως αλλαγή) τον 19χρονο Δημήτρη Νικολάου!

Θα είναι ουσιαστικά ο 4ος νεαρός που μπαίνει στη βασική ομάδα (μετά τους Μανθάτη, Ρέτσο και Ανδρούτσο) και για τον οποίο, όπως είχε πει ο Μπέντο στις αρχές του χρόνου μιλώντας στην τηλεόραση της Nova, τον προορίζει για βασικό στα στόπερ της ομάδας και γι’ αυτό είχε κάνει την περίφημη δήλωση «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή στους στόπερ», καθώς υπολογίζει πολύ τον νεαρό, ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές (μαζί με τον Ρέτσο τότε) και συμμετείχε μάλιστα στην καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Μάρκο Σίλβα.

Ντεμπούτο θα κάνει πάντως και ο ιρανός επιθετικός (έστω ως αλλαγή, αφού δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο Ιντέγε) και λογικά και ο Σισοκό.

Στον Αρη επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για τον αγώνα, με τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών» (αναμένονται πάνω από 15.000 θεατές) σε ένα παιχνίδι που ξυπνάει μνήμες από τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, αλλά αποτελεί και μια πρόβα από το μέλλον για τους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει ως βασικό στόχο την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.