Πρόσκληση προς τους αγρότες της Λάρισας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας για την πραγματοποίηση του μπλόκου της Νίκαιας, όπου θα στηθεί και πάλι το κεντρικό μπλόκο, ανακοίνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων.

Σύμφωνα με το κάλεσμα της Επιτροπής, σήμερα το πρωί τα τρακτέρ θα κατευθυνθούν στον κόμβο της Νίκαιας στην Εθνική Οδό, με την προσυγκέντρωση των λαρισαίων αγροτών να έχει προγραμματιστεί για τις 12 στις διασταυρώσεις Γαλήνης και Αγίων Αναργύρων.

Εγκαινιάζει την 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, παρότι είναι σε δύσκολη θέση –γιατί με ποιες υποσχέσεις θα μπορούσε να ανακόψει την ογκούμενη διαμαρτυρία; -, δεν χάνει τουλάχιστον τη διάθεσή του: μακριά από τα μπλόκα και τους αγρότες, στο προστατευμένο περιβάλλον του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό, εγκαινιάζει αύριο (19.00) την 4η Εκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Η έκθεση, για να ξέρετε, τελεί υπό την αιγίδα των Περιφερειών Κρήτης (τιμώμενη περιοχή), Αττικής, Βόρειου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Νότιου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας, οι οποίες θα παρουσιάσουν εκλεκτά προϊόντα των περιοχών τους μέσω περίπου τριακοσίων εκθετών.