Ο Ηρακλής παραμένει «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα μετά το 2-0 στη Βέροια, στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική.

«Οι παίκτες έπαιξαν με ψυχή και ιδιαίτερα τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο μάς έδωσαν το κάτι παραπάνω» είπε ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Σάββας Παντελίδης. «Η νίκη ήταν σημαντική και ήρθε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι. Μια ήττα θα μας δημιουργούσε ακόμα περισσότερα προβλήματα. Είμαστε μια ομάδα που θέλει ψυχολογία. Συνήθως όταν βρίσκεσαι σε πίεση βγάζεις αντίδραση».

Η νίκη του Ηρακλή ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα γκολ των Γροντή (81′) και Λεοζίνιο με πέναλτι (90+2′). Να σημειώσουμε ότι στον Ηρακλή ελπίζουν να βρεθεί λύση στο θέμα του Πορτουλίδη, ώστε να τους επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί.

Στη Βέροια αναμένονται εξελίξεις, καθώς, όπως υποστήριξε ο προπονητής Θωμάς Γράφας, θα ζητήσει από τη διοίκηση να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα. Οπως υποστήριξε, αν δεν πάρει τις εγγυήσεις που θέλει σκοπεύει να αποχωρήσει. Θυμίζουμε ότι ήταν το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες τις τελευταίες ημέρες, καθώς αναμετρήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Καυτανζόγλειο (1-1), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Λινάρδος (70′ Μπελαΐντ), Στόιτσεφ, Σαρμπόνγκ, Κάλβο (54′ Αρτσε), Καπετάνος (80′ Τζιώρας).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Κούρος, Σαραμαντάς, Δώνης (68′ Αγγελόπουλος), Ιντζόγλου, Γροντής (85′ Ρούσσος), Μοντέιρο, Λουκίνας (56′ Λεοζίνιο), Πασάς.