16ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου

Ο Δρόμος Αργολικού Κόλπου 15.500 μ. είναι θεσμός για πολλούς από τους παλαιότερους δρομείς. Διοργανώνεται φέτος στις 12 Φεβρουαρίου από τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ναυπλίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων και συνδυάζεται εύκολα με μια μονοήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο.

Η εκκίνηση θα δοθεί, ως συνήθως, στις 10 π.μ. από τη Λέρνα (εστιατόριο Αρδάμη), ενώ οι δρομείς θα τρέξουν την παραλιακή οδό έως το Ναύπλιο. Δηλώσεις συμμετοχής στo sebas_argolidas@yahoo.gr. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6955-382491 και 27520-24.450.

Εγγραφές για το Attica Run & Fun Grand Prix

Για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος το «πρωτάθλημα» αγώνων δρόμου 10.000 μ. της Αττικής Attica Run & Fun Grand Prix, το οποίο συνδιοργανώνεται φέτος από πέντε δήμους. To Grand Prix θα αρχίσει στις 19 Φεβρουαρίου από τον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης, θα συνεχιστεί στις 5 Μαρτίου στο Γαλάτσι, στις 9 Απριλίου στην Κηφισιά, στις 23 Απριλίου στον Δήμο Μελισσίων/Πεντέλης, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα στις 7 Μαΐου 2017. Οι κούρσες που διοργανώνονται από το Feel Good Sports Club έχουν την μορφή μίνι πρωταθλήματος. Σκοπός είναι η ανάδειξη των καλύτερων με βάση την κατάταξη της κάθε κούρσας (λαμβάνονται υπόψη οι τρεις καλύτεροι αγώνες). Πληροφορίες – εγγραφές: feelgoodsports.gr.