Πολλά σχόλια δημιούργησε ένα χθεσινοβραδινόβίντεο που δείχνει την βρετανίδα πρωθυπουργό Τεράζα Μέι να υποβαστάζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καθώς κατεβαίνουν ένα σκαλοπάτι σε βεράντα του Λευκού Οίκου.

Αν και αρχικά ελέχθη ότι κρατιούνται από το χέρι λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχουν, δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου θέλουν τον αμερικανό πρόεδρο να πάσχει από φοβία για τις σκάλες και το έδαφος με απότομη κλίση – ή αλλιώς από βαθμοφοβία.

Ο κ. Τραμπ έχει ήδη παραδεχτεί δημοσίως ότι πάσχει από μικροβιοφοβία η οποία τον ωθεί να προσέχει στον υπερθετικό βαθμό τα θέματακαθαριότητας, αλλά μία ανώνυμη πηγή που επικαλούνται οι βρετανικές ταμπλόιντ υποστηρίζει ότι έχει και άλλες.

«Πιο πολύ και απ’ τα μικρόβιαμισεί τα ύψη απ’ όπου μπορεί να δει το έδαφος, καθώςκαι το έδαφος με απότομη κλίση. Έχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τις σκάλες και ο χειρότερος εφιάλτης του είναι μια σκάλα με βρώμικη κουπαστή», φέρεται να είπε.

Όπως εξήγησε, ο αμερικανός μεγιστάνας δεν είχε πρόβλημα με τον ουρανοξύστη που φέρει το όνομά του διότι «είναι συνέχεια στο κέντρο, στον χρυσό ανελκυστήρα του». Ωστόσο, «ποτέ δεν πατάει το κουμπί του ισογείου, διότι είναι αυτό που συχνότερα αγγίζουν κι άλλα άτομα, επομένως φέρει πολλά μικρόβια».

Λέγεται ότι ο κύριος Τραμπ είχε δηλώσει πως οι χειραψίες αποτελούν «μία από τις κατάρες της αμερικανικής κοινωνίας», προσθέτοντας πως «συμβαίνει να έχω θέμα με τα καθαρά χέρια και νιώθω πολύ καλύτερα όταν τα έχω πλύνει πολύ καλά, κάτι το οποίο κάνω όσο πιο συχνά μπορώ».