Η κάθοδος των Κυανερύθρων στην Τρίπολη απέφερε έναν ακόµη βαθµό στη συγκοµιδή του Πανιωνίου, που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει µε την πορεία του στο φετινό πρωτάθληµα.

Με αρκετό κόσµο στο πλευρό του, ο Πανιώνιος απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Αστέρα και άφησε απολύτως ικανοποιηµένο τον προπονητή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Περιµέναµε ότι το παιχνίδι θα είναι έτσι δυνατό. Δεχθήκαµε γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούµε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσµο» είπε ο προπονητής του Πανιωνίου µετά το 1-1 που ήρθε από τη γρήγορη αντίδραση των παικτών του. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν (43′) το σκορ µε τον Μάσα από πέναλτι που προήλθε από χέρι του Βλάχου ύστερα από κόρνερ. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 2ο λεπτό του β’ µέρους (47′) έπειτα από κόρνερ που έδωσε την ευκαιρία στον Ταπόκο να σκοράρει.

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (84′ Δημούτσος), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61′ Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια (74′ Ιωαννίδης), Μανιάς.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (46′ Ταπόκο), Ρισβάνης, Β. Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (88′ Καθάριος), Μασούρας (69′ Μαχμούτοβιτς).