Χειμώνας βαρύς για τον Ατρόμητο ο Ιανουάριος! Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη αναζητούσε χθες στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη 2η νίκη της σε έξι ματς το 2017, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων «χιόνισε» στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκαν στο σκορ, δεν ένιωσαν απειλή σε κανένα σημείο του αγώνα, ωστόσο παραχώρησαν μία ακόμη ισοπαλία ύστερα από… buzzer beater του Κόντε.

Ο Ατρόμητος πίεσε από την αρχή του ματς και σιγά σιγά ανέβαζε την ένταση στο παιχνίδι του. Στο 26′ ο Λε Ταλέκ είχε δοκάρι, όμως στο 60′ οι γηπεδούχοι εξαργύρωσαν την κυριαρχία τους. Υστερα από συνεργασία του Λημνιού με τον Κατράνη και σέντρα του τελευταίου ο Τόνσο έχασε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε στη συνέχεια της ίδιας φάσης ο Λε Ταλέκ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχθηκαν βγήκαν από το καβούκι τους και «δάγκωσαν» στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Κόντε. Για 30 λεπτά ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να απειλήσει, αλλά κατόρθωσε να σημειώσει το πολύτιμο γκολ ουσιαστικά την τελευταία στιγμή του ματς, παραμένοντας σε τροχιά Ευρώπης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές,

Φυτανίδης, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης, Πλατέλλας (87΄ Βασιλείου), Τόνσο

(73΄ Ούμπιδες), Λημνιός (69΄ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

ΠΑΣ Γιάννινα:Πασχαλάκης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας (77΄ Βιδάλ), Κούτρης, Λίλα, Ακόστα, Γιάκος, Κόντε, Ζάιρο (69΄ Ναδάλες).