Το περίγραμμα του έκτου συνεχόμενου Σκουντέτο της Γιουβέντους βλέπουν από χθες οι απανταχού τιφόζι.

Η Γηραιά Κυρία νίκησε με μεγάλη άνεση τη Σασουόλο με 2-0 με τον Ιγκουαΐν να σκοράρει για όγδοη φορά στα έξι τελευταία παιχνίδια και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τη Ρόμα που ηττήθηκε από τη Σαμπντόρια με 3-2.

Στο Τορίνο ισχύει ο κανόνας «την υπεραισιοδοξία τη σκοτώνει ο Αλέγκρι». Αυτό έκανε και τώρα ο προπονητής της Γιούβε ο οποίος έσπευσε να δηλώσει πως «η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το σημαντικό για μας σήμερα είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση».

Ο Αλέγκρι επιμένει στο σύστημα 4-2-3-1 το οποίο δείχνει να ταιριάζει γάντι στη Γηραιά Κυρία. Να σημειωθεί πως η Γιούβε έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Η Ρόμα φωνάζει για τη διαιτησία γιατί αντί να δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Τζέκο, ο βοηθός υπέδειξε στον Βόσνιο σε θέση οφσάιντ.

Η αυτοκριτική στους Τζιαλορόσι φαίνεται πως είναι κάτι άγνωστο. Η Ρόμα προηγήθηκε δύο φορές αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά, το ένα μάλιστα από τον Πάτρικ Σικ, 83 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Τρένο η Ιντερ, σημείωσε την έβδομη σερί νίκη στη Serie A (3-0 την Πεσκάρα) και την ένατη σε όλες τις διοργανώσεις

για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2012.

Τα αποτελέσματα: Λάτσιο – Κιέβο 0-1, Ιντερ – Πεσκάρα 3-0, Τορίνο – Αταλάντα 1-1, Κάλιαρι – Μπολόνια 1-1, Κροτόνε – Εμπολι 4-1, Φιορεντίνα – Τζένοα 3-3, Σαμπντόρια – Ρόμα 3-2, Σασουόλο – Γιουβέντους 0-2, Ουντινέζε – Μίλαν 2-1, Νάπολι – Παλέρμο 1-1.

Η βαθμολογία: Γιουβέντους 51, Ρόμα 47, Νάπολι 45.