Μη βιαστεί να πει κανείς ότι το Νομπέλ Λογοτεχνίας τού άνοιξε την όρεξη, επειδή ο Μεγάλος Μπομπ δεν χρειάζεται αφορμές για να προχωρήσει στο επόμενο πλάνο. Το έχει μελετήσει αρκετά νωρίς πριν το δημοσιοποιήσει.

Ιδού, λοιπόν, η συνέχεια των αναζητήσεών του στα κλασικά αμερικανικά τραγούδια: το τριπλό άλμπουμ «Triplicate», το οποίο –όνομα και πράγμα –χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες.

Ο πρώτος δίσκος («’Til The Sun Goes Down») περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα «Stormy weather, «Trade winds, «September of my years». Ακολουθούν το «Devil Dolls», με κομμάτια όπως τα «As time goes by», «The best is yet to come», και ο δίσκος με τίτλο «Comin’ Home Late». Ο τελευταίος ξεκινά με το «Day in, day out», τραγούδι που έκανε διάσημο ο Φρανκ Σινάτρα, ο οποίος είναι και η πιο συχνή αναφορά του Ντίλαν στα 30 συνολικά κομμάτια –μαζί με την Μπίλι Χολιντέι. Το άλμπουμ, που αναμένεται τον Μάρτιο, έρχεται μετά την αρχή που έκανε ο Ντίλαν με τα «Shadows in the night» (2015) και «Fallen angels» (2016) –επανερμηνείες κομματιών του Σινάτρα.