Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο η ΑΕΚ διέλυσε με 6-0 τον Λεβαδειακό και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τα γκολ των Μπακασέτα (21΄), Αραούχο (28΄,60΄), Βάργκας (68΄), Κολοβέτσιου (79΄) και Γαλανόπουλου (84΄) η Ένωση πιστοποίησε την ανοδική της πορεία μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ και με το ευρύ σκορ (είχε νικήσει και στο πρώτο ματς με 1-0) πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Η ΑΕΚ πέτυχε για πρώτη φορά έξι γκολ στη φετινή σεζόν και κράτησε για τέταρτο συνεχόμενο ματς το «μηδέν», καθόλου άσχημα για μια ομάδα που πριν από την έλευση του Χιμένεθ μετρούσε διαδοχικές “τριάρες” από τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αραούχο έλαμψε, το ίδιο και ο Μπακασέτας, ενώ ο Χιμένεθ “κέρδισε” και παίκτες όπως οι Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βάργκας που πήραν “τα πάνω τους” ενόψει της συνέχειας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον (69´ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Μπακασέτας, Πατίτο (60′ Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (80´ Γιαννούτσος)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Κουλιμπαλί (55´ Νιάσε) Μάγκας (66´ Μαχαίρας), Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Λόπες, Λάτσι (61´ Σίλβα), Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Βασιλείου