Γραμμένος στ’ άστρα είναι ο φετινός τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ για την Τσέλσι.

Οι Μπλε ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ αλλά η Αρσεναλ όχι μόνο δεν μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο αλλά την αύξησε στους εννέα βαθμούς, γνωρίζοντας οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γουότφορντ.

Η Τσέλσι ήταν κατώτερη των Κόκκινων ωστόσο είχε την ευκαιρία να φύγει νικήτρια από το Ανφιλντ αλλά ο Μινιολέ απέκρουσε το πέναλτι του Κόστα στο 76′. Ο πορτιέρο της Λίβερπουλ διόρθωσε έτσι το λάθος του (έβλεπε αλλού) που επέτρεψε στον Νταβίντ Λουίζ να σκοράρει με φάουλ, στον 100ό αγώνα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αιτιολογώντας την γκάφα του ο Μινιολέ είπε πως δεν άκουσε το σφύριγμα του διαιτητή ενώ ταυτόχρονα ο Λουίζ σουτάρισε πολύ καλά.

Ψυχρολουσία στο Εμιρεϊτς. Η Γουότφορντ που ποτέ δεν είχε προηγηθεί της Αρσεναλ εκτός έδρας, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο και κατέκτησε τελικά τη νίκη με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές της Γουότφορντ αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη του Γκρέιαμ Τέιλορ, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα.

Ισοφάριση αρνητικού ρεκόρ ηττών (12) για κάτοχο του τίτλου από τη Λέστερ μετά τη νέα της ήττα από την Μπέρνλι (1-0).

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ. Η Λέστερ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στο 2017. Ο Ρανιέρι ίσως έχει την ίδια τύχη με τον Μουρίνιο, ο οποίος απολύθηκε από την τότε κάτοχο του τίτλου Τσέλσι, μεσούσης της περσινής σεζόν .

Στα άλλα παιχνίδια: Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 0-2, Μπέρνλι – Λέστερ 1-0, Μίντλεσμπρο – Γουεστ Μπρομ 1-1, Σάντερλαντ – Τότεναμ 0-0, Σουόνσι – Σάουθαμπτον 2-1.

Η βαθμολογία: Τσέλσι 56, Τότεναμ και Αρσεναλ 47, Λίβερπουλ 46.