Όσο αγαπάμε τους φίλους μας, τόσο αγαπάμε και τη δουλειά μας. Και όσο περισσότερα θετικά συναισθήματα αναπτύσσονται σε μία κουζίνα, τόσο πιο δημιουργικά, γεμάτα γευστικές εντάσεις και αρώματα είναι τα πιάτα. Γι’ αυτό και οι φίλοι μπορούν να γίνουν η καλύτερη «τροφή για φαντασία» σε μία κουζίνα. Πόσο μάλλον όταν οι φίλοι είναι μάγειροι.
Ο σεφ Σταμάτης Τσίλιας προσκαλεί σε πέντε μοναδικά και ξεχωριστά events, έξι αγαπημένους του φίλους. Τους παραδίδει τα «κλειδιά» της κουζίνας του εστιατορίου El Jiron. Ο ίδιος, ως καλός φίλος, παίρνει το ρόλο του sous chef. Αυτοί βγάζουν τα… μαχαίρια τους και ετοιμάζουν ένα μενού με τέσσερα πιάτα: amuse bouche, ορεκτικό, κυρίως και φυσικά γλυκό.
Το αποτέλεσμα αναμένεται ιδιαίτερο και εξαιρετικό και θα σερβίρεται από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη στο εστιατόριο El Jiron (Δημητρίου Βασιλείου & Γλαύκου 14, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210-6717461).
Το κάθε μενού περιλαμβάνει wine pairing με κρασιά του κτήματος Χρυσοχόου.
Το γευστικό πρόγραμμα
21 Φεβρουαρίου: Βησσαρίων Παρθένης
28 Φεβρουαρίου The Battle: Σταύρος Ψωμοπουλος – Στέλιος Αρακάς
7 Μαρτίου: Άγγελος Μπακόπουλος
14 Μαρτίου: Χάρης Νικολούζος
21 Μαρτίου: Γρηγόρης Χέλμης