Η Ιντερ πήγε στο Τορίνο έχοντας ένα σερί επτά συνεχόμενων νικών. Αυτό όμως δεν στάθηκε δυνατό να φοβήσει τη Γιουβέντους, η οποία με ένα καταπληκτικό γκολ του Κουαδράδο στο τελευταίο λεπτό του α’ μέρους νίκησε 1-0 και έχει πλέον ένα καλό μαξιλαράκι ασφαλείας από Νάπολι και Ρόμα. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ένα ματς λιγότερο (εκτός με Κροτόνε την Τετάρτη), ενώ περιμένει και το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα Ρόμα – Φιορεντίνα με το οποίο ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική.

Αποδοκιμασίες στο Σαν Σίρο μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της Μίλαν στο πρωτάθλημα (1-0 από τη Σαμπντόρια). Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και βρέθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, κινδυνεύοντας να μείνει εκτός Ευρώπης για ακόμα μία χρονιά.

«Μιλάμε για κρίση; Μόνο όσον αφορά τα αποτελέσματα κι όχι τον τρόπο παιχνιδιού. Βλέπω μια ομάδα που αγωνίζεται καλά, αλλά μας έχει εγκαταλείψει η τύχη. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες για τις χαμένες ευκαιρίες» υποστήριξε ο Μοντέλα.

Επιβλητική εμφάνιση από τη Νάπολι στην Μπολόνια, καθώς συνέτριψε 7-1 την τοπική ομάδα, με τους Μάρεκ Χάνσικ και Ντρίες Μέρτενς να σημειώνουν χατ-τρικ.«Δημιουργήσαμε λιγότερες ευκαιρίες απ’ ό,τι στο ματς με την Παλέρμο, στο οποίο όμως πετύχαμε μόνο ένα γκολ» σχολίασε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Να σημειώσουμε ότι το μοναδικό γκολ της Μπολόνια σημείωσε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο προπονητής των γηπεδούχων Ρομπέρτο Ντοναντόνι, μίλησε για «παιδικά λάθη».

Εντυπωσιακή εμφάνιση και από τη Λάτσιο, η οποία πέρασε από την Πεσκάρα με 6-2, με τον Μάρκο Παρόλο να σημειώνει τέσσερα γκολ. Ο 32χρονος μέσος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια που του προσέφεραν, λέγοντας μάλιστα πως τελευταία φορά που είχε πετύχει χατ-τρικ ήταν την περίοδο που αγωνιζόταν στη Γ’ κατηγορία.

Αλλα αποτελέσματα: Αταλάντα – Κάλιαρι 2-0, Κιέβο – Ουντινέζε 0-0, Εμπολι – Τορίνο 1-1, Τζένοα – Σασουόλο 0-1, Παλέρμο – Κροτόνε 1-0.

Βαθμολογία (23 αγ.): Γιουβέντους (22 αγ.) 54, Νάπολι 48, Ρόμα (22 αγ.) 47, Λάτσιο 43, Ιντερ και Αταλάντα από 42.