Η ξέφρενη πορεία του Πανιωνίου δεν έχει τέλος! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης φιλοξένησε την πιο επικίνδυνη ομάδα μετά τις δύο πρώτες (Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) της Σούπερ Λίγκας, αλλά δεν ένιωσε σε κανένα σημείο απειλή. Με άνεση, που έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά την αποβολή (42′) του Ντε Λούκας, νίκησε 2-0 την Ξάνθη η οποία μετρά πέντε σπουδαίες εκτός έδρας νίκες. Οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα και στο 22ο λεπτό με υπέροχη ενέργεια του Κόρμπου ξεκλείδωσαν την άμυνα της Ξάνθης, που είχε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακά της Ζίβκοβιτς.

Ο παίκτης του Πανιωνίου πέρασε τρεις αντιπάλους του και με ένα τσίμπημα της μπάλας πρόλαβε τον κίπερ των φιλοξενουμένων για το 1-0. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντε Λούκας έδωσε αριθμητικό προβάδισμα στον Πανιώνιο, ο οποίος διαχειρίστηκε τον χρόνο και στο 65′ με πέναλτι του Μπεν πήρε τη νίκη που τον διατήρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (Λάμπρου 79′), Φούντας (Μαχμούτοβιτς 53′), Μασούντ (Σαββίδης 90′), Μπεν.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Λάζιτς (Γιουνές 63′), Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο (Πιτσέλι 73′), Βασιλακάκης, Ράνος (Μεχία 46′).