Η άφιξη του 19χρονου Βραζιλιάνου Γκάμπριελ Ζέσους στο Ετιχαντ έχει κάνει τον Σέρχιο Αγουέρο να χάσει τον ύπνο του. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον άφησε στον πάγκο στο χθεσινό ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σουόνσι (μπήκε στο 83′ αντί του Στέρλινγκ) με αποτέλεσμα ο αργεντινός επιθετικός να σκέπτεται ακόμα και την αποχώρησή του. «Θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα στους επόμενους τρεις μήνες και στη συνέχεια θα δούμε τι θέλει από μένα η ομάδα» σχολίασε ο Αγουέρο. Προς το παρόν, ο καταλανός τεχνικός δείχνει προτίμηση στον Γκάμπριελ Ζέσους, ο οποίος τον δικαίωσε καθώς στη δεύτερη συμμετοχή του πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης επί της Σουόνσι (2-1), το πιο καθοριστικό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Τσέλσι νίκησε στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής την Αρσεναλ με 3-1 και διατήρησε τη διαφορά των εννέα βαθμών από τη δεύτερη Τότεναμ (1-0 τη Μίντλεσμπρο). Ενα θέμα που ενδέχεται να απασχολήσει την Τσέλσι αφορά δημοσίευμα της «Τούτοσπορ» σύμφωνα με το οποίο η Ιντερ σκοπεύει να κάνει δελεαστική πρόταση στον Αντόνιο Κόντε σε μια προσπάθεια να τον πείσει να επιστρέψει στην Ιταλία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρόταση αφορά τετραετές συμβόλαιο έναντι 17,5 εκατ. ετησίως και μπάτζετ που θα ξεπερνά τα 400 εκατ. ευρώ.

Τα αποτελέσματα: Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ 0-4, Εβερτον – Μπόρνμουθ 6-3,

Χαλ – Λίβερπουλ 2-0, Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ 1-3, Γουότφορντ – Μπέρνλι 2-1, Γουέστ Μπρομ – Στόουκ 1-0, Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3.

Βαθμολογία: Τσέλσι 59, Τότεναμ 50, Σίτι 49, Αρσεναλ 47, Λίβερπουλ 46,Γιουνάιτεντ 45.