Η λέξη «Μπράβο» κυριάρχησε το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο. Αφενός γιατί ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος μοίραζε αφειδώς συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (2-0). Και αφετέρου διότι έρχεται για να υπογράψει ο αργεντινός αμυντικός χαφ Φεντερίκο Μπράβο.

Οι γηπεδούχοι σε μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, με τον 22χρονο βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Φάρλεϊ Ρόσα να κάνει μεγάλο παιχνίδι, επικράτησαν άνετα 2-0 με τα γκολ του Μαρκόφσκι (12′) και του Μουνιός (76′), ενώ είχαν επίσης δύο δοκάρια (με Ρόσα και Μύγα) και πλήθος ευκαιριών, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Γκορμπούνοφ να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, την οποία γλίτωσε από τη συντριβή.

Ο Ατρόμητος, που έχει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια, θα παραταχθεί μεθαύριο στο Γ. Καραϊσκάκης για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό με νέο προπονητή τον (παλαιότερο τεχνικό του) Πορτογάλο Σα Πίντο, ο οποίος «αυτοανακοινώθηκε» μέσω των social media χθες, λίγες ώρες μετά το φιλικό διαζύγιο της ομάδας του Περιστερίου με τον Γιώργο Κορακάκη.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72′ Μουνιός), Λόπες (68′ Κουτρομάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81′ Παπαδόπουλος)

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78′ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης (46′ Τόνσο), Μπάγκα, Πλατέλλας (65′ Ντάουντα), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ.