Η επιστροφή του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο του Ατρομήτου αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον Πάουλο Μπέντο ενόψει του πρώτου αποψινού (19.30 – Cosmote Sports 1) προημιτελικού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι δύο άνδρες συνυπήρξαν συμπαίκτες σε δύο μεγάλες ομάδες, την Εθνική Πορτογαλίας και την Μπενφίκα, αλλά δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Ομως δεν είναι αυτός ο λόγος που ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή αγώνα και τους τρεις σέντερ φορ του (Ιντέγε – Καρντόσο – Ανσαριφάρντ)!

Ο Μπέντο θέλει να πάρει η ομάδα του ει δυνατόν σκορ ασφαλείας και γι’ αυτό θα παίξει με 4-4-2. Βλέποντας ότι ο Ιντέγε περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και ο Καρντόσο (που συνήθως του δίνει προβάδισμα λόγω… επετηρίδας) σκοράρει σπάνια, ο πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει και τον ιρανό στράικερ στην αποστολή. Πάντως μέχρι στιγμής, με αφορμή και το γκολ του Βιάνα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, οι πρωταθλητές έχουν πάρει γκολ από 13 διαφορετικούς παίκτες στη Σούπερ Λίγκα, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα είναι αμυντικοί, όπως ο νεαρός Βραζιλιάνος που έκανε σεφτέ την Κυριακή.

Ο Μπέντο ουσιαστικά προετοιμάζει την ομάδα του για τις μάχες με την τουρκική Οσμανλισπορτ για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και τα ντέρμπι που έρχονται με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όπου εκεί θα επαναφέρει ουσιαστικά τη βασική ενδεκάδα, αυτή που είχε την Κυριακή με τον Ηρακλή, με μόνη διαφορά τον Μποτία στη θέση του Βιάνα.

Γενικά ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων ψάχνει ένα πιο πλούσιο ροτέισον χωρίς υψηλό ρίσκο πάντως, καθώς αρχής γενομένης από το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Γηραιό μέσα στον Φεβρουάριο η ομάδα του θα δώσει οκτώ παιχνίδια, μεταξύ των οποίων θα είναι και αυτά με τους Τούρκους, αλλά και τα εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά τον Ρομαό, φαίνεται να είναι –στο μυαλό του Μπέντο –ο βασικός αντι-Μιλιβόγεβιτς με πρώτη εναλλακτική επιλογή τον Αντρέα Μπουχαλάκη και ίσως και τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Πορτογάλος.