Ογδόντα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο χρειάστηκε για να σκοράρει στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης, τέσσερα λεπτά την Πέμπτη, στα Πηγάδια. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε πάλι το… θαύμα του και πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ (63΄) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Ξάνθη.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς νίκησε με 2-1 κι έβαλε τις βάσεις για την πρόκρισή του στην τετράδα, καθώς η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Ο Μυστακίδης από ασίστ του Μπίσεσβαρ στο 20΄ έδωσε το προβάδισμα, ενώ στο 52΄ ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους ο Λάζιτς. Ο Πρίγιοβιτς έχασε μοναδική ευκαιρία στο 89′ για ακόμα ένα γκολ, όταν νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς. Στις καθυστερήσεις ο Γλύκος σωστά τοποθετημένος εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Γιουνές. Ο ΠΑΟΚ τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 70′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πέδρο Ενρίκε. Ενα ακόμα πρόβλημα για τον Ιβιτς είναι ο τραυματισμός του Κάνιας ο οποίος αποχώρησε στο 31′ και αντικαταστάθηκε από τον Κάτσε.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης (83′ Σολτάνι), Φλίσκας, Πινέιρο, Σιλά, Καμαρά (72′ Τριάδης), Λάζιτς (86′ Μεχία), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας (31′ λ.τρ. Κάτσε), Ενρίκε, Μπίσεσβαρ (73′ Κίτσιου), Μυστακίδης, Κουλούρης (59′ Πρίγιοβιτς), Σάκχοφ.