Το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε χθες ο Ταρίκ Ελιουνούσι προσθέτει έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Πάουλο Μπέντο που κάνει έτσι κι αλλιώς τα πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Οσμανλισπόρ χωρίς τον Μπράουν Ιντέγε.

Κόντρα στη Λάρισα ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα κορυφαία ημίχρονά του φέτος (πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο είχε διαμορφωθεί το τελικό 2-0), αλλά τα χαμόγελα πάγωσαν με τον τραυματισμό των Ιντέγε και Ελιουνούσι.

Ο νιγηριανός στράικερ που έβγαλε τον ώμο του πονούσε αρκετά χθες όταν τον είδαν οι συμπαίκτες του στου Ρέντη και το ζητούμενο είναι –δύσκολο πάντως –μήπως και προλάβει τον επαναληπτικό με τους Τούρκους στην έδρα τους καθώς θεωρείται απίθανο να είναι παρών και στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, ο Ελιουνούσι, έχοντας καθαρή μαγνητική, άφηνε αρκετές ελπίδες πως θα δώσει το «παρών» στον πρώτο αγώνα των πρωταθλητών για τις 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον ο πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να περιμένει ακόμα λίγο για να δει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του, αλλιώς θα αναπροσαρμόσει και εδώ τα σχέδιά του.

Οπως έκανε στο θέμα των στράικερ, όπου προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό τον Καρντόσο με την Οσμανλισπόρ, και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λογικά, αναμένεται να πάρει σημαντικό ρόλο ο Ανσαριφάρντ.