Η χαρά του Θανάση Ανδρούτσου για το πιο γρήγορο γκολ της σεζόν που πέτυχε κόντρα στη Λάρισα φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή.

Ο Πάουλο Μπέντο σκέφτεται πολύ σοβαρά (όπως έδειξε και χθες στην προπόνηση) να ξεκινήσει βασικό εξτρέμ τον νεαρό στη θέση του Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος συνεχίζει να πονάει, και αν συμβεί αυτό θα είναι ένα ακόμα παράσημο για τον 20χρονο μέσο που ζει τη σεζόν της ζωής του μέχρι στιγμής!

Επίσης ο Μπέντο δοκίμασε βασικό τερματοφύλακα τον Στέφανο Καπίνο που κανονικά παίζει μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και βασικός αύριο το βράδυ.

Ο Ιταλός Νίκολα Λεάλι θα υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών όπως συμβαίνει σε Ευρώπη και Κύπελλο, απλά ο πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του και ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες πριν από ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό ματς. Γι’ αυτό και βάζει «πίεση» στον Λεάλι προκειμένου να είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένος.

Οσον αφορά τώρα τον Ελιουνούσι, o Μαροκινός δύσκολα θα είναι στην αποστολή (αν ναι, δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα), καθώς μέχρι και χθες πονούσε και δεν προπονήθηκε.

Ο Ιντέγε κοντεύει να τρελάνει το ιατρικό τιμ της ομάδας ζητώντας να παίξει (!), αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατον και ο Καρντόσο θα πάρει τη φανέλα του βασικού φορ.