Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Παναγιώτης Μουσσάς, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε υπόθεση κυκλώματος φερόμενων εκβιαστών.

Ο 50χρονος δημοσιογράφος ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Φεβρουάριο αφήνεται ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΕΔΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, κατήγγειλε ότι την εκβιάζουν για κρατικές διαφημίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Παν.,Μουσσά κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι ο Χρ.Φράγκου, ενώ πρόσφατα απεβίωσε ο επίσης εμπλεκόμενος, Παν.Μαυρίκος όταν ξέσπασε φωτιά στο αμάξι του ενώ ήταν εν κινήσει στην Αττική Οδό.

Δηλώσεις των δικηγόρων υπεράσπισης του Π.Μουσσά Θεόδωρου Μαντά και Σάκη Κεχαγιόγλου:

« Το Συμβούλιο Εϕετών Αθηνών με το υπ΄αριθμ. 291/17 βούλευμά του αποϕάσισε την αποϕυλάκιση του εντολέως μας Παναγιώτη Μουσσά και την αντικατάσταση της κράτησής του με περιοριστικούς όρους .

Εκϕράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη, δια των θεσμοθετημένων οργάνων της, όταν επικρατεί νηϕαλιότητα και ψυχραιμία, αποκαθιστά άστοχες αποϕάσεις που ελήϕθησαν σε επιβαρυμένο επικοινωνιακό περιβάλλον».