Οι υψηλές πτήσεις συνεχίζονται για τον Πανιώνιο, καθώς επικράτησε και του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη (1-0) και παρέμεινε μόνος δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει σε ντέρμπι κορυφής την Κυριακή στον Πειραιά!

Το γκολ του Μπεν (στο 39′) στάθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους που είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο ημίωρο στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του Γηραιού Χουάντερσον, με μεγάλες επεμβάσεις.

Καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα η (σωστή) αποβολή του αριστερού μπακ του Ηρακλή Σαραμαντά για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Σιώπη (32′).

Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αν και με δέκα παίκτες ήταν αυτοί που απειλούσαν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, με τον Πασά να είναι ο μοιραίος παίκτης τους όταν στο 88′ δεν μπόρεσε από κοντά να ισοφαρίσει, με τον Ηρακλή να κλέβει τις εντυπώσεις (στο δεύτερο ημίχρονο) αλλά χωρίς ουσία.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (60′ Λάμπρου), Σαββίδης (85′ Καθάριος), Φούντας (77′ Μαχμούτοβιτς), Μπεν.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Στάμου (28′ Ζιαμπάρης), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης (83′ Πασάς), Ιντζόγλου, Γροντής (46′ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε.