4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

Σε τέσσερις διαφορετικές διαδρομές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον φετινό Μαραθώνιο του Ναυπλίου και στους παράλληλους αγώνες την Κυριακή 5/3. Πέρα από τη διαδρομή των 42.195 μ. που επεκτείνεται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης αλλά και στα κεντρικά αστικά σημεία κάνοντας δύο γύρους, θα υπάρξουν επίσης Ημιμαραθώνιος και αγώνες 5.000 και 2.500 μ.. Εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσεις συμμετοχές, εγγραφές θα πραγματοποιούνται στις 3 και 4/3 στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης. Πληροφορίες www.nafpliomarathon.gr.

2ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού

Για δεύτερη χρονιά επιστρέφει την Κυριακή 5 Μαρτίου ο Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» με τη στήριξη του Ποδηλατικού Αθλου Ρούμελης, του Δήμου Μακρακώμης και του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδος «Τραχίνα». Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας, η διαδρομή των 21.100 μ. είναι σε άσφαλτο και διέρχεται δύο φορές τον ποταμό Σπερχειό στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας 5 χλμ. με την ονομασία «Λαϊκός αγώνας – Καλύβα Στεφανή» στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Πληροφορίες www.athlosroumelis.com

3ο Lycabettus Run

Αγώνες σε χωμάτινες και ασφάλτινες επιφάνειες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 3ου Lycabettus Run που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το ξενοδοχείο St George Lycabettus. Κινούμενοι δεξιόστροφα οι δρομείς επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού, μπορούν να συμμετάσχουν στην κούρσα των 5.500 και 11.000 μ. καθώς και στη σκυταλοδρομία 2 x 11.000 μ.. Αντίθετα, στις trail διαδρομές οι συμμετέχοντες θα σκαρφαλώσουν στον λόφο του Λυκαβηττού καλύπτοντας 4.500 και 9.000 μ. αντίστοιχα. Πληροφορίες: www.lycabettusrun.gr.