«Καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει μία κατάσταση όταν χάνει δύο σημαντικούς παίκτες, όπως ο Λούκα (Μιλιβόγεβιτς) και ο Μπράουν (Ιντέγε). Παρ’ όλα αυτά είμαστε πανέτοιμοι και δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ενόψει του αποψινού (18.00, Cosmotesport 2) αγώνα με την Οσμανλισπόρ στην Αγκυρα, ο οποίος αποτελεί τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής. Οι πρωταθλητές πρέπει να σκοράρουν (μετά το 0-0 στο Γ. Καραϊσκάκης) εάν θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τις 16 του Γιουρόπα Λιγκ και ο πορτογάλος κόουτς είναι λογικό να έχει τις αγωνίες του έχοντας χάσει τον καλύτερο δημιουργό του και τον καλύτερο σκόρερ του, που μοσχοπουλήθηκαν μεν σε Αγγλία και Κίνα αλλά αποδυνάμωσαν σημαντικά την ομάδα!

Ηδη στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Οσμανλισπόρ και ΑΕΚ) ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν σκόραρε αλλά υστέρησε και σε δημιουργία, με αποκορύφωμα το ελληνικό ντέρμπι στο οποίο δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία! «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας θα ρισκάρει περισσότερο αφού παίζει στην έδρα του. Από την πλευρά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να κυριαρχήσουμε, αλλά πρώτα απ’ όλα δεν θα πρέπει να χαλάσουμε το αμυντικό μας πλάνο» πρόσθεσε ο Μπέντο, που σκέφτεται για πρώτη φορά τόσο σοβαρά να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.