Οσο δεν βάζουν μυαλό οι θερμοκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, τόσο θα πληρώνει το μάρμαρο αφενός η ομάδα τους και αφετέρου οι υπόλοιποι θεατές που θέλουν να δουν ποδόσφαιρο.

Η θύρα 7 είχε κλείσει –από την ΟΥΕΦΑ βέβαια –πριν από τρία χρόνια σε αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω ενός ρατσιστικού πανό σε προηγούμενο αγώνα και χθες η ιστορία επαναλήφθηκε με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου να κλείνει ξανά τη θύρα 7 λόγω αντεθνικών συνθημάτων στον αγώνα με την Οσμανλισπόρ. Ετσι τουλάχιστον 3.000 θέσεις θα μείνουν κενές στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Μπεσίκτας. Το μόνο θετικό για τους γηπεδούχους είναι ότι δεν υπάρχει μετακίνηση οπαδών (ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων), συνεπώς δεν θα χρειαστεί να έχουν ένα ακόμα πέταλο κενό.

Την ίδια ώρα ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκ νέου εκτός αποστολής τον Μάριν και τον Καμπιάσο για τον πολύ κρίσιμο αποψινό (19.30 – Cosmotesports 2) προημιτελικό Κυπέλλου απόψε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο του Σα Πίντο. Το 0-0 του πρώτου ματς έχει αφήσει ορθάνοιχτη τη ρεβάνς, με τον Μανιάτη να παίζει εναντίον της πρώην ομάδας του.

Νωρίτερα (17.15 – Cosmotesports 1) ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ξάνθη μετά τη νίκη (2-1) στα Πηγάδια.