Τηλεοπτική σύγκρουση κορυφής σήμερα το βράδυ καθώς ο τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision αναμένεται να επιχειρήσει να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία του Survivor στον ΣΚΑΙ, που καθηλώνει στους δέκτες εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Ο τελικός για τη Eurovision θα ξεκινήσει στην ΕΡΤ 1 στις 10 το βράδυ ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 9 θα έχει ξεκινήσει το Survivor, το οποίο την Κυριακή,είδαν τουλάχιστον για ένα λεπτό 1.880.754 άνθρωποι με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει μέχρι το 58,2% στο νεανικό κοινό, σημειώνοντας μάλιστα κατά μέσο όρο στο κοινό15-44, ποσοστό 48,3%,.

Το σημερινό επεισόδιο στο Survivor θα είναι καθοριστικής σημασίας. Ο αγώνας θα είναι για την ασυλία και έρχεται σε μία στιγμή όπου στην ομάδα των «Μαχητών» τείνει να εδραιωθεί η πεποίθηση ότι οι συνεχόμενες ήττες δεν οφείλονται στην έλλειψη τροφής αλλά στο ότι οι «Διάσημοι» είναι διαρκώς αγωνιστικά καλύτεροι.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε στη ομάδα των «Μαχητών» μετά τη σημαντική ήττα της Κυριακής, όπου από ορισμένες κουβέντες των παιχτών φάνηκε το μεγάλο κενό που χωρίζει τις δύο ομάδες. Αν σήμερα το βράδυ η πλάστιγγα γείρει υπέρ των «Διασήμων», τότε οι «Μαχητές» θα χάσουν επιπλέον παίκτη και η έκβαση του παιχνιδιού θα λάβει επικίνδυνα προβλέψιμη τροπή.

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις και την ώρα που ο κρίσιμος αγώνας στο νησί της Καραϊβικής θα βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αρχίζει στην ΕΡΤ 1 η ειδική εκπομπή για την Eurovision. Το ελληνικό κοινό θα ψηφίσει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό που θα γίνει στο Κίεβο της Ουκρανίας. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Αντώνης Λουδάρος και Ελενα Μπουζαλά.

Στην ειδική αυτή εκπομπή θα παρουσιαστούν τα τρία υποψήφια τραγούδια, Angels, This is love, When the morning comes around.