Το δημοσίευμα της «Ντέιλι Εξπρές», σύμφωνα με το οποίο η Αρσεναλ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, συζητήθηκε περισσότερο από το 1-1 της Γιουβέντους με την Ουντινέζε στο Φρίουλι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέγκρι θα αναλάβει την Αρσεναλ αν ο Αρσέν Βενγκέρ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους ρωτήθηκε για αυτό μετά το ματς στο Ούντινε και απέφυγε να αποκαλύψει τις προθέσεις του. «Αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρει κανέναν τι θα κάνω στο μέλλον. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην τρέχουσα σεζόν, στο πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο» απάντησε ο Αλέγκρι. Οσο για τη Γιουβέντους παραμένει στην κορυφή με διαφορά οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Ρόμα, η οποία ηττήθηκε στο Ολίμπικο από τη Νάπολι 2-1 (δύο γκολ ο Μέρτενς). Παράλληλα άναψε η μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Ρόμα 59, Νάπολι 57).

Αλλα αποτελέσματα στην 27η αγωνιστική: Σαμπντόρια – Πεσκάρα 3-1, Μίλαν – Κιέβο 3-1, Αταλάντα – Φιορεντίνα 0-0, Κάλιαρι-Ιντερ 1-5, Κροτόνε – Σασουόλο 0-0, Τορίνο – Παλέρμο 3-1, Εμπολι – Τζένοα 0-2.